Címlap Baranya Közúti ellenő...
Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A rendőrök február 8-án az esti órákban ellenőrizték egy autó sofőrjét és annak két utasát Pécsen. Az egyik utas az intézkedés megkezdésekor a kezéből a lábához ejtett egy fényes csomagot, majd miután a rendőrök felszólították, hogy szálljon ki, elmondta, hogy a nadrágzsebében is van egy csomag. A férfival szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt pozitív jelzést adott, a két kábítószergyanús pakkot pedig a rendőrök lefoglalták. A rendőrök a 33 éves pécsi férfit előállították, majd kihallgatták gyanúsítottként.

A BVRFK közlése szerint az ügy azonban itt nem ért véget, a nyomozó hatóság látókörébe került egy nő is, akivel kapcsolatban felmerült a gyanú, hogy ő látja el a férfit kristállyal. Rövid időn belül már kopogtattak is nála a nyomozók. A nő lakásán tartott kutatás alkalmával két helyen is találtak kábítószer látszatát keltő anyagot, azonban a kábítószer-gyorsteszt nála negatív eredményt mutatott. A 39 éves nőt szintén előállították és kihallgatták.

Ellene kínálással, átadással, forgalomba hozatallal, kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal való visszaéléssel gyanúsítják, míg a férfi ellen kábítószer birtoklása miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.

(Fotók: BVRFK)