Machetével, papucsban rabolt a siklósi rettenthetetlen

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A rendőrségre július 15-én délután érkezett bejelentés arról, hogy percekkel korábban Siklóson, a Hajdú utcában kiraboltak egy boltot - olvasható a közleményben. A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy egy férfi egy bozótvágó késsel a kezében bement a boltba, majd pénzt követelt. Miután megkapta a pénzt, elmenekült a helyszínről. Az eset során nem sérült meg senki, a Siklósi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett rablás miatt nyomoz az ügyben.

https://www.youtube.com/watch?v=_4wN_eiYqhc&feature=youtu.be

Az eddig rendelkezésre álló adatok alapján a rendőrök egy körülbelül 180 centiméter magas, vékony testalkatú és körülbelül 20-30 év körüli férfit keresnek. A rablás során egy sötét színű, hosszúujjú felsőt, piros kapucnit, valamint világosszürke, feltehetően pamut térdnadrágot viselt. Bal füle mögött a váll irányában tetoválást visel, amely vélhetően betű karakterekből áll.

A rendőrség kéri, hogy, aki látta az esetet, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy jelentkezzen személyesen munkaidőben (h-cs: 8 – 16; p: 8 – 13) a Siklósi Rendőrkapitányságon.

Hirdetés
Előző sztori

Csúcskategóriás ágyakat kapott a pécsi klinika

Következő sztori

Végre birtokba vehették a pécsiek a Budai vámi bicikliutat

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Live Pécs rádió
Rádió 1