Címlap Krimi Eltűnt a pécs...

Eltűnt a pécsi sürgősségiről egy 70 éves férfi

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Pécsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eltűnés miatt keresi Orsós Ignácot.

A 70 éves férfit január 19-én szállították a pécsi Sürgősségi Betegellátó Osztályra, majd a vizsgálatok megkezdése előtt kétszer is eltűnt, a második alkalom után pedig már nem került elő. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre. A férfi térben és időben nem tud tájékozódni, személyes okmányai és telefon nincs nála.

A férfi körülbelül 165-170 cm magas, normál testalkatú. Haja rövid, ősz, szeme barna, szakálla szintén ősz. Utolsó ismert ruházata: terepmintás kapucnis pulóver, szürke melegítőnadrág, fekete cipő.

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy, aki a képen látható Orsós Ignáczot felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 112 központi segélyhívó telefonszámon, vagy jelentkezzen személyesen a Pécsi Rendőrkapitányságon.