Címlap Krimi Nem lankadnak...
Cikkünk frissítése óta eltelt 10 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság tudomására jutott, hogy egy komlói és egy sásdi férfi drogot árul komlói, sásdi, valamint gödrei lakosoknak. A komlói nyomozók kommandósok segítségével június 20-án összehangolt akció keretében csaptak le a kábítószer-kereskedőkre.

A 32 éves helyi férfit Komlón, a 31 éves sásdi férfit pedig a lakásában fogták el a rendőrök. Ezt követően mindkét férfi otthonában kutatást tartottak, amely során összesen több mint 350 gramm kábítószergyanús anyagot, közel 720 ezer forintnyi készpénzt, valamint kábítószer fogyasztásához és terjesztéséhez szükséges eszközöket találtak és foglaltak le.

A rendőrök az üggyel kapcsolatban elfogtak további két férfit, akik a gyanú szerint a dílerektől vásároltak kábítószert.

Mind a négy férfival szemben kábítószer-gyorstesztet alkalmaztak, amely mindannyiuknál pozitív jelzést mutatott. Ezt követően előállították őket a rendőrkapitányságra és gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A dílerek ellen – őrizetbe vételük mellett – kábítószer-kereskedelem bűntettének elkövetése, a fogyasztók ellen pedig kábítószer birtoklás vétségének elkövetése miatt nyomoz a Komlói Rendőrkapitányság.

KAPCSOLÓDÓ CIKK: