Címlap Krimi Pécsi kliniká...

Pécsi klinikáról tűnt el egy fiatal siklósi férfi

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Siklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Virág Dániel ügyében.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre hogy eltűnt a fia. Elmondta, hogy a 23 éves férfi március 6-án a pécsi 400 ágyas klinikáról ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, tartózkodási helye ismeretlen. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Virág Dániel körülbelül 175 cm magas, 80-85 kg, normál testalkatú. Haja rövid, gesztenyebarna, szeme világoskék. Különös ismertető jelei: a bal szeme alatt egy zöld kannabisz levél, jobb felkarján pedig egy zöld, nonfiguratív tetoválás van.

Utolsó ismert ruházata: fekete és piros kapucnis pulóver, alatta egy kék vékony pulóver, valamint egy piros póló, illetve szürke melegítőnadrág, fekete télibakancs.

A Siklósi Rendőrkapitányság kéri, hogy, aki a képen látható férfit felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 112 központi segélyhívó telefonszámon, vagy jelentkezzen személyesen a Siklósi Rendőrkapitányságon.