Címlap Baranya Sunyi rongáló...

Sunyi rongálót keresnek a mohácsi rendőrök

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Érdekes, de szomorú esetről számolt be a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság. A mohácsi rendőrök rongálás miatt nyomoznak egyelőre ismeretlen tettes ellen, aki még augusztus 29-én hajnalban Mohácson, a Hunor utcában kiszúrta egy kisbusz jobb oldali első és hátsó kerekét, valamint a gépkocsi jobb oldalát összekarcolta. A férfiról egy környékbeli ház biztonsági kamerája felvételt készített.

A beszerzett adatok alapján a rendőrök egy 175-185 centiméter magas férfit keresnek, aki normál, kissé sportos testalkatú. Az elkövetéskor szürke, kenguruzsebes pulóvert, terepmintás hosszú nadrágot, fekete-fehér cipőt viselt.

A Mohácsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a videón látható férfit felismeri, tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-72-504-400-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 112 központi segélyhívó telefonszámon, vagy jelentkezzen személyesen munkaidőben (h-cs: 8 – 16; p: 8 – 13) a Mohácsi Rendőrkapitányságon.