Címlap Baranya Teli erszénye...

Teli erszényekért járt Pécsre a zsebtolvaj

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A pécsi nyomozók őrizetbe vettek egy 53 éves vokányi nőt, akit lopással is gyanúsítanak.

A BVRFK közlése szerint a nő január 18-án délután egy cipőboltban elemelt egy pénztárcát egy őrizetlenül hagyott táskából. A nőt tetten érték, így az eltulajdonított tárcát visszaadta. A rendőrök ekkor előállították a rendőrkapitányságra, lopás bűntett elkövetése miatt eljárást indítottak ellene, gyanúsítotti kihallgatását követően pedig szabadon bocsátották.

A tolvaj azonban nem tétlenkedett, január 20-án délután az egyik áruházban a pénztárnál való várakozás során eltulajdonította egy férfi kistáskáját a bevásárlókocsiból. Másnap egy másik üzletben pedig szintén pénztárcát lopott egy, a bevásárlókocsiban hagyott női táskából, illetve egy férfi nadrágjának a zsebéből is megpróbálta kiszedni a tárcát, azonban ez nem sikerült neki, mert a sértett észrevette, hogy mire készül.

A rendőrök a nőt elfogták, majd ismét gyanúsítottként hallgatták ki; ellene többrendbeli lopás, valamint lopás kísérlete miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.