Címlap Politika Minden pécsi ...

Minden pécsi körzetben indít jelöltet a Kutyapárt

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Megerősítette a Pécs Aktuál kérdésére a Magyar Kétfarkú Kutyapárt (MKKP), hogy mind a 17 pécsi választókörzetben indítanak egyéni képviselőjelöltet. Ez azt jelenti, hogy tényleg beszállnának a pécsi várospolitikába hivatalosan is.

Lapunk arra az információra is rákérdezett, hogy lesz-e a pártnak polgármesterjelöltje is, vagy ahogy hallani: nem lesz? Utóbbit igazolták vissza. Ahogy írták:

„Polgármesterjelöltünk nem lesz, de ha esetleg igen, akkor mindenképp egy fideszes vagy DK-s  jelöltet indítunk.”

Közölték azt is – bár erről nem kérdeztük őket -, hogy „Szentgyörgyváry plakátait nem mi pingáltuk össze.

Nincs bajunk a várkapitány úrral, de Péterffy savazásába se fogunk beszállni.”

A pécsi választási lehetőségekről egyelőre annyit lehet tudni, hogy Péterffy Attila újrázna, őt a DK és az MSZP biztosan támogatja. Bejelentkezett egy új versenyző is: Szentgyörgyváry Péter, aki függetlenként mutatná meg Pécsen, hogy párt nélkül is lehet dolgozni a városért, és legutóbb Csizmadia Péter pécsi ügyvéd mellett tette le a voksát a Fidesz és a pécsi KDNP, őt küldik csatába a baloldal ellen. Az LMP korábban jelezte, rossz polgármesternek tartják Péterffyt, de onnan egyelőre nem jött ki hír, hogy mégis kit jelölnek polgármesternek.