Címlap Program Focilázban Pé...
Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A város idén nem állított fel óriáskivetítőt, nem tudunk nagy szurkolói teraszokról és off programokról sem, ami az Eb-hez kapcsolódna. Viszont...

Megpróbáltuk összeszedni a teljesség igénye nélkül, hol és hogyan tudsz Eb-t nézni. Találtunk egy „hőségmentes” övezetet is: HARKÁNYBAN A VÍZBŐL IS TAPSOLHATSZ!

Pécs most kimaradt ebből?

A focirajongó pécsiek bizonyára emlékeznek még arra a hangulatra, ami 8 éve belengte a Kossuth teret. Sőt, nyugodtan kijelenthetjük, hogy az egész belváros „sportosabb” lett és egy szívként dobbant. Akkor hatalmas kivetítőn izgulhattuk végig a 90 perceket. Idén ez a hangulat hiányzik a közterekről (nem hivatalos forrásból úgy értesültünk, hogy szponzorok híján a város nem tudott erre 15-20 millió forintot áldozni. De volt Tour De Hongrie, Mecsek Rallye, valamint Korda Gyuri és Quimby – a szerk.) Nézzük, hol nézhetünk meccseket – igaz, ezek mind vendéglátóegységek!

N-Eozin Grillterasz, Eozin és Blöff

Grillteraszra vágysz? A Barbakánnál található hangulatos N-Eozinban több TV-n követhetjük a focit, sőt még a nyitvatartást is megváltoztatták a meccsek miatt. Amit pedig ígérnek, hogy minden meccset közvetítenek. Ugyanígy van a Színház téren található Eozinban és Blöffben is.

Fordan Center

Ha nem biliárdoznál, csak pizzáznál és meccset néznél, akkor a Fordanban is megteheted. Több tévét is izzítottak az Eb idejére.

Eleven Vinotéka és bár

Bor, belváros és Eb? Az Eleven Vinotékában egy hangulatos kerthelyiség várja a focilázban égőket a Széchenyi téren.

Vasutas Borkert és Fröccsölde

A Váradi Antal utcában található kertben is izgalmas estéket ígér a Vasutas. Érdemes lecsekkolni a programkínálatot, olykor különböző borkóstolókkal is várnak.

Doboz Coffee Shop

Uránváros egyik legnagyobb parkjának közepén, a Szilárd Leó Parkban található Doboz Coffee Shop nemcsak kávét és finom ízeket, hanem szurkolási lehetőséget is biztosít a drukkereknek.

Kertvárosban:

A Kertváros déli csücskében található Rózsa Étterem (Rózsadomb) és a Diana Vendéglő sem maradhat ki a focilázból. A Fair Play Sörözőt is jelezték szerkesztőségünk felé. Köszönjük olvasóinknak!

Harkányban a vízből izgulva

A lepkemedencéből nézheted a meccset

És a végére hoztunk egy olyan helyszínt, ami Pécsen kívüli és picit rendkívüli is. Harkányban a vízből is szurkolhatsz, mert a kivetítőt a medence mellé állították.

És a végére egy kis nosztalgiázás! 2021-ben a pécsiek ennyire égtek focilázban!