Ékkő a Mecsek lábánál

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A több, mint 30 éves Pappas Auto Magyarország Kft. szakértelme és a prémium szolgáltatások esszenciája elevenedik meg a megújult pécsi Kia szalonjában, mely a cégcsoport első vidéki márkaszalonja volt. A 2003-as nyitás óta, folyamatosan bővült a telephely, mely most újabb mérföldkőhöz érkezett, hiszen modernebb, a kor és az ügyfelek megváltozott igényeire és elvárásaira jobban reflektáló Kia márkakereskedés jött létre a Mecsek lábánál.

A Pappas Auto több, mint 7 évtizede van jelen az autópiacon

Mára Közép-Európa egyik legnagyobb és legújítóbb szellemű járműkereskedelmi vállalata. Működését minőségi és innovatív tevékenység, valamint személyes tanácsadás fémjelzi.

A megújulás nem csak egy-egy autómárka jellemzője: legalább ennyire fontos a márkaszalon megújítása is, mely így igazi hidat képez ügyfél és modell között. A pécsi telephely most az ügyfelek magasabb és még inkább prémium kiszolgálásának érdekében, megújult. Vadonatúj bútorzattal és közel 70 négyzetméterrel nagyobb alapterülettel áll az ügyfelek rendelkezésére. A széles modell- és motorválasztáknak (benzin, hibrid, plug-in hybrid, teljesen elektromos) köszönhetően mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb útitársat.

„Arra törekszünk, hogy a legmodernebb körülmények között fogadjuk ügyfeleinket, annak érdekében, hogy mindenki a lehető legjobb kiszolgálásban részesüljön. A KIA gépjármű kínálatunk mindig is sokszínű volt, Pécsett a legkedveltebb modelljeink az 5 ajtós Kia Ceed, valamint Sorento. Rendkívül sokan élnek a nagycsaládosok kedvezményével is, amelyet például az imént említett KIA Sorento vásárlása esetén is ki lehet használni” – mondta el Orning Tamás, a Pappas Auto pécsi márkakereskedésének szalonvezetője.

Európa 20 legjobb márkaképviseletét tömörítő elit csapat tagjaként és a Pappas Auto elveihez hűen, a cég törekszik arra, hogy ügyfelei részére megbízhatóan, mindent egy kézből, kedvezményesen biztosítson, a lehető legmagasabb szakmai színvonalon. Minderről a Kia Motors Corporation által alapított Platinum Prestige díj elnyerése is árulkodik, melyet a Pappas Auto az elmúlt években többször is kiérdemelte.

Az elismerések az egész cégcsoport alázatos munkáját támasztja alá, amelyben a Pappas Auto pécsi Kia szalonjának értékestő csapata is kimagasló szerepet játszik. Amennyiben szeretné felvenni értékesítő kollégáinkkal a kapcsolatot itt teheti meg: www.pappas.hu/pecskia

Előző sztori

SIKERÜLT??!!?? München kéri az UEFA-t, hogy szivárványszínű stadionnal várhassa a magyarokat

Következő sztori

A gomoly- és fátyolfelhők mellett sok napsütésre számíthatunk

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Love Pécs rádió
Rádió 1