Címlap Promo Újabb hely Ha...

Újabb hely Harkányban, ahol kikapcsolódhatunk

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ismerje meg a Dráva Hotel Thermal Resort**** legújabb fejlesztését, amely egy régi szállodai elem újragondolásából született meg a „zero waste” mozgalmak hatására. Az új projekt több használt elemnek ad új életet, új értelmet, emellett egész éves szórakozási lehetőséget kínál a szállóvendégeknek, valamint a Harkányba érkező turisták és a helyiek számára. 

Az épület évtizedeken át ifjúsági szálláshelyként működött. Alapos piackutatás után a szálláshely korszerűsítése helyett a fenntarthatóság szellemiségében egy teljesen más irányba történt a fejlesztés.

A bowling pálya kialakítása során az volt a cél, hogy minimális hulladéktermelés mellett maximális újrahasznosítással valósíthassanak meg egy új egységet.

A komplexumban a 4 db bowling pálya mellett biliárd, darts, léghoki és csocsó várja a szórakozni vágyó vendégeket. Az épületen belül egy külön rendezvényterem került kialakításra, ahol születésnapok, csapatépítők, találkozók, lánybúcsúk, legénybúcsúk és egyéb rendezvények zártkörű lebonyolítására van lehetőség a pályabérlés mellett.

A snack- és italbár széles kínálatán felül egyedi catering megrendeléseket is vállalnak a helyszínen.