Városok viadala: érkezik a Rádió1 Pécsre!

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Pécsre érkezik a Városok viadala vetélkedő. Csütörtökön rajtunk, pécsieken múlik, hogy városunk nyeri-e a viadalt, legyőzi-e a csatában Debrecent, Egert, Győrt, illetve Békéscsabát. Mondjuk, mit kell tenni! 

Játékra fel!

Első feladatotok, hogy holnap, május 20-án keressétek a Shell hőlégballont városotokban, fotózzátok le és posztoljátok a képet a Rádió1 Facebook-oldalán. A kiválasztott szerencsés nyereménye 100.000 Shell ClubSmart pont. 

És hogy mi köze a Shellnek a hőlégballonhoz? 

Egy átlagos dízelautó 5861 km megtételével kb. 1 tonna szén-dioxidot bocsát ki, ami nagyjából elegendő egy hőlégballon megtöltéséhez. 

A Shell vásárlóinak május 4-től lehetőségük van semlegesíteni a Shell töltőállomásokon vásárolt üzemanyag használatából származó szén-dioxid-kibocsátásukat az új Karbonsemlegesítési Szolgáltatás keretében. Sőt, 2021. június 6-ig a tankoláskor ClubSmart kártyát használók díjmentesen vehetik igénybe a szolgáltatást.   

A Rádió1 játékáról bővebben itt

Keressétek csütörtökön, május 20-án a Shell hőlégballont és nyerjétek meg a Városok viadalát! Egy egész ország figyeli, hogy Békéscsaba, Eger, Debrecen, Pécs és Győr városai közül ki kerül ki nyertesen.  

A játékot mi sem hagyjuk ki, kövessétek a Pécs Aktuált, mert élőben közvetítjük a viadalt!

Előző sztori

Obama megerősítette: vannak ufók – de idegen bázis nincs

Következő sztori

Chicagóban landol Páva Zsolt, diplomata lesz!

Pécs Aktuál rádió
Best FM rádió
I Love Pécs rádió
Rádió 1