A PÉTÁV központi ügyfélszolgálata ismét fogad ügyfeleket

A Magyar Lajos utcában lévő PÉTÁV ügyfélszolgálati iroda április 8-tól újra a megszokott nyitvatartási rend szerint fogadja ügyfeleit. A Búza téri ügyfélszolgálat április 12-én nyit újra - írja a PÉTÁV honlapján.

Az ügyfélszolgálatokon minden szükséges biztonsági intézkedést betartanak, az ügyintézőkön kívül az ügyféltérben egyszerre két fő tartózkodhat.

A PÉTÁV arra kéri ügyfeleit, aki teheti, továbbra is a telefonos és az online ügyintézést válassza a távhőszolgáltatással kapcsolatos ügyeik intézéséhez. Ha a személyes ügyintézés mellett döntenek, javasolják, hogy használják a társaság online időpontfoglaló rendszerét.

A telefonos ügyfélszolgálat a 72 / 503-402-es telefonszámon érhető el hétfőn, kedden és szerdán reggel 8 és délután 3 óra között, csütörtökönként reggel 7 és este 7 óra között, péntekenként pedig reggel 8 órától délig.

A nap 24 órájában él a telefonos hibabejelentés.

Április 19-től újra elindulnak a járványhelyzet miatt korábban felfüggesztett tevékenységek, a lakásokban lévő melegvízmérők leolvasása és a melegvízmérők cseréje is. A leolvasások és cserék időpontjáról az érintett ügyfeleket előzetesen értesíteni fogják.

Kiemelt képünk forrása: petav.hu.

Hirdetés
Előző sztori

135 millióért vásárolt be pécsi festő képeiből az MNB cége

Következő sztori

Nyitnak az E.ON ügyfélszolgálati irodái

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Love Pécs rádió
Rádió 1