Címlap Közlemény Zavaros lehet...

Zavaros lehet a víz a pécsi belváros egy részén

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Tettye Forrásház szakemberei május 20-án délután 14:00 és 16:00 óra között a Rét utca 39. szám előtt lévő tűzcsapon végeznek oltóvízhozam-mérést.

A munkálat miatt Pécs belvárosában, a József Attila út–Rét utca–Rákóczi út–Szabadság út–Mártírok útja–Kolozsvár utca–Petőfi Sándor utca által határolt területen válhat délután zavarossá a víz. Emellett az intenzív vízvételezés hatására nagyobb mennyiségű vízfolyás jelenhet meg a Rét utcában az úttesten, járdán, parkolókban, amely a munkálatok velejárója, nem meghibásodásból ered, azaz senkinek sem kell ezt jelezni.

A hozammérés után a megszokott, kiegyensúlyozott vízminőség gyorsan visszaáll. A szolgáltató azt javasolja az érintetteknek, hogy délután fordítsanak fokozott figyelmet vízfelhasználással üzemelő háztartási eszközeikre, a mosó- és mosogatógépek beindítása előtt minden esetben ellenőrizzék a vizet, és amennyiben a víz zavarosodását észlelik, akkor azokat ne indítsák be!

Kiemelt képünk forrása: tettyeforrashaz.hu.