Címlap Sport A „Kölyök” ki...

A „Kölyök” kipontozta ellenfelét – jöhet a világbajnoki címmérkőzés!

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Óriási adok-kapokban megnyerte a főmeccset a világ második legnagyobb MMA-szervezeténél, a Bellatornál Borics Ádám! A legmagasabban jegyzett magyar harcművész számára jöhet a világbajnoki címmérkőzés!

Nagyon sokan szorítottak az utóbbi napokban, és legfőképpen szombat éjjel Borics Ádámnak. A legmagasabban jegyzett MMA-harcos ugyanis élete eddigi legfontosabb csatája előtt állt, hiszen a pehelysúlyú ranglista második helyezettjeként címmeccset kapott a Bellatornál, a tét pedig az volt, hogy aki nyer, legközelebb a világbajnoki címért bunyózhat.

A „Kölyök” semmit sem bízott a véletlenre. Karrierje talán legjobb teljesítményét hozta az Egyesült Államokban megrendezett mérkőzésen, amelyen végig irányított a korábbi UFC-harcos Mads Burnell ellen, s végül egyhangú pontozással győzött!

A Heves megyei faluban, Sirokban felnőtt, nagyon szerény, szimpatikus Borics számára megnyílt az út a világbajnoki cím felé!