Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Lapunkban tegnap a PMFC labdarúgócsapatával is foglalkoztunk, górcső alá vettük az előző szezont, a játékot, az eredményességet, s emellett teret adtunk olyan véleményeknek is, amelyek láthatóan nem tetszettek a klub vezetőségének. A PMFC ugyanis rövid közleményben reagált.

„Klubunk határozottan elhatárolódik és visszautasítja a tegnapi napon megjelent egyik pécsi portál cikkében szereplő információkat, melyek az NB II-es labdarúgócsapat vezetőedzőjére és szakmai stábjára vonatkoznak. A felnőtt együttes 2021/22-es szezonjával, valamint a PMFC jövőjével kapcsolatban jövő héten nyújtunk tájékoztatást a sajtó, illetve szurkolóink számára.”

A PMFC hivatalos honlapjára a mai napon a fenti közleményt tették ki, reagálva a lapunkban tegnap megjelentekre. Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy a tőlünk megszokott alapossággal és körültekintéssel feldolgozott téma bizonyos elemei nem nyerhették el a klub vezetőségének tetszését, gondolunk itt arra, hogy a csapat általunk megkérdezett játékosai kifogásolták a játékot, a taktikát és a velük szemben megengedett hangnemet, stílust is, így nem csodálkozunk az elhatárolódáson és a visszautasításon – bár nyilván jobban örültünk volna annak a válasznak, hogy változtatunk, de ez kósza gondolat volt csupán.

A PMFC NB II-es csapatának sikereiről a jövőben is beszámolunk, ahogy eddig is tettük. Nagyon kíváncsian várjuk a beígért tájékoztatást a 2021/2022-es szezonnal, illetve a PMFC jövőjével kapcsolatban!

Hajrá, PMFC!