Címlap Sport A Szentlőrinc...

A Szentlőrinc nyert, a PMFC ikszelt

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Felkészülési mérkőzést játszott szombaton a két NB II-es baranyai labdarúgócsapat, a PMFC és a Szentlőrinc is: előbbi döntetlenezett, utóbbi győzött.

A felkészülésnek új vezetőedzővel, Marián Slukával belevágó szentlőrinciek az első győzelmüket aratták: hazai pályán a Nagykanizsát múlták felül két góllal. Jó hír, hogy a visszatérő Sili Luka ott folytatta, ahol abbahagyta, betalált az ellenfél kapujába.

Eredmény: Szentlőrinc–Nagykanizsa 2-0 (1-0), gólszerzők: Kovács D., Sili.

A PMFC-re kemény feladat várt, ugyanis vendéglátója, a Soroksár az előző szezonban is az NB II-ben szerepelt, s a középmezőnyhöz tartozott. A házigazdák jobban kapták el a fonalat, hamar kétgólos előnybe kerültek, ám Vas László együttese rendezte a sorokat, ennek köszönhetően az első félidőben szépített, a másodikban pedig kiegyenlített.

Eredmény: Soroksár–PMFC 2-2 (2-1), gólszerzők: Korozmán (15.), Magyari (16.), ill. Rácz (24.), Tihanyi (56.).

A PMFC július 18-án, szombaton a HR-Rent Kozármisleny otthonában játszik edzőmeccset, a Szentlőrinc pedig július 15-én, szerdán a horvát Beliscse vendége lesz.