Címlap Sport A szurkolóiva...

A szurkolóival együtt zárhatja a szezont a PMFC csapata

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az eredmények és a helyezés kapcsán nem érheti szó a ház elejét a PMFC labdarúgócsapatánál, hiszen újoncként az élmezőnyben fognak zárni a piros-feketék. Egyvalami hiányzott nagyon a szezon során: a szurkolók! A bajnoki záráson ők is ott lehetnek a lelátón, ráadásul ingyen nézhetik meg a vasárnapi derbit.

A PMFC újoncként nagyot alakított ebben a szezonban. Nagy meglepetésre sokáig ott voltak a dobogón a piros-feketék, sőt, halkan feljutási álmokat is lehetett pedzegetni, amiből aztán végül nem lett semmi, de ezért senkinek sem lehet keserű a szájíze. Az utolsó forduló előtt egyvalami biztos: vagy negyedik, vagy ötödik lesz a Vas László által irányított együttes, ami kétségkívül bravúr!

A szezonzárásra most vasárnap kerül sor, a nyolcadik helyezett Soroksárt fogadja a PMFC. Ami a leglényegesebb: már nem üres lelátók előtt! A klub azzal szeretné megköszönni szurkolói hűségét és kitartását, hogy ezt

a bajnokit ingyenesen tekinthetik meg!

– Az egész szezonunkkal kapcsolatban az volt az egyetlen probléma, hogy a szurkolóink nem lehettek ott a stadionban, nem segíthettek nekünk. Pedig biztos plusz lökést adtak volna a fiúknak bizonyos szituációkban – fogalmazott a Pécs Aktuálnak Győri János, a PMFC operatív igazgatója. – A csapat és a drukkerek kiböjtölték, hogy együtt ünnepelhessenek az utolsó fordulóban. Annak érdekében, hogy minél többen kijöjjenek erre a mérkőzésre, ingyenessé tettük a belépést, mindenkit nagy szeretettel várunk! Bízunk benne, hogy megfelelően tudunk búcsúzni a 2020/2021-es idénytől, s bár jócskán akadnak hiányzóink, reméljük, hogy emlékezetes, jó meccset vívunk majd a Soroksárral.

Újra igazi futballhangulat lesz a PMFC-stadionban

A klub hivatalos honlapjának tájékoztatása alapján a mérkőzés ingyenes lesz, de a belépéshez természetesen szükség lesz védettségi igazolványra, valamint fényképes személyazonosító okmányra. A 18 év alattiak pedig csakis belépésre jogosult felnőtt felügyelete mellett vehetnek részt a mérkőzésen. További fontos információ, hogy szükség lesz belépőjegyre is, amit vasárnap 15 órától díjmentesek kérhetnek a szurkolók a stadion péntárainál.

Amíg a PMFC otthon búcsúzik, addig a Szentlőrinc idegenben lép pályára az utolsó fordulóban. A lőrinciek már biztos bentmaradóként utaznak Siófokra – miután a házigazdák sem eshetnek már ki, egyik csapaton sincs nyomás, felszabadult játék várható.

A program (május 16., vasárnap, 17.00): PMFC–Soroksár, Siófok–Szentlőrinc.