A helyzet egyértelmű: az oldal nem működik
Címlap Sport A fociszurkol...
Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nagyon sok futballszurkoló várta a péntek 10.00 órát, amikortól a Szurkolói Klubon keresztül bérletet lehetett volna vásárolni a magyar válogatott mérkőzéseire. A megadott időpontban azonban hibaüzenet fogadta a látogatókat!

Szerencsére a Marco Rossi vezette magyar válogatott nem szokott úgy lefagyni a meccsek közben, mint az úgynevezett Szurkolói Klub. A Magyar Labdarúgó Szövetség közölte, hogy az oldal szolgáltatójának jelzésére a bérletek értékesítése 10 óra helyett csak 13 órakor kezdődik.

A regisztrációs lehetőség egyébként kedden indult a Szurkolói Klubba, és hatalmas volt az érdeklődés: aznap délután 14 óráig 12000 drukker végezte el sikeresen a regisztrációt. Közülük több mint 8000-en az új szolgáltatást biztosító (például mérkőzéslátogatás alapján történő pontgyűjtés) Szurkolói Klubba is jelentkeztek.

Az új időponttól, vagyis 13 órától tehát a magyar válogatott márciusi, budapesti felkészülési meccseire, valamint a három őszi, hazai Nemzetek Ligája-mérkőzésre lehet bérletet vásárolni. A jegyek továbbra is a meccsjegy.mlsz.hu oldalon érhetők el.