A fehér mezes pécsiek nem voltak csúcsformában, de nem is ilyenkor kell brillírozni (Fotó: PMFC/Kurdi József)
Címlap Sport Bízunk benne,...
Cikkünk frissítése óta eltelt 10 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A futballszurkolók számára jó szombat délelőtti programot jelentett a PMFC és a HR-Rent Kozármisleny csapatának felkészülési mérkőzése, amit a vendég mislenyiek 2-1-re megnyertek.

Az egymás után sorjázó edzőmeccsekből nagy következtetéseket nem érdemes levonni, ez nyilvánvaló, ugyanakkor nem lenne rájuk szükség, ha nem jelentenének semmit. Az Id. Dárdai Pál Edzőközpontban megrendezett találkozón a PMFC-ből sérülés miatt hiányzott többek között az ügyeletes gólvágó Tóth-Gábor Kristóf, valamint Hadaró Valentin is, ugyanakkor nem lehet csak erre fogni, hogy a mislenyiek a második félidő elején már két góllal vezettek. A piros-feketék nem játszottak valami meggyőzően, maradjunk annyiban, hogy a tétmérkőzéseken majd nyilván jobban megy nekik, az Aczél Zoltán által irányított Kozármisleny azonban ott folytatta, ahol a legutóbbi szezon végén abbahagyta – nem volt rossz, amit láttunk a kék-fehérektől.

PMFC–HR-Rent Kozármisleny 1-2 (0-1)
PMFC:
Helesfay (Varasdi, 46.) – Terbe (Svedyuk, 46.), Rácz (Miklós, 54.), Pejovics, Majnovics (Varga, 46.) – Kártik (Takács, 46.), Szeles (Bachesz, 46.), Bukovics, Szabó (Gyurkits, 68.), Harsányi (Vas, 46.) – Gera (Orbán, 52.). Vezetőedző: Weitner Ádám. HR-Rent Kozármisleny: Csenterics – Gajág, Füredi, Nagy Zs. – Beke, Nagy E., Horváth D., Turi – Vajda, Horváth P., Kirchner. Csereként pályára lépett: Lékai, Sárosi, Dávid, Szabó N., Kozics, Bor, Molnár, Rácz B., Major, Hegedűs, Tóth, Barkóczi, Nagy M. Vezetőedző: Aczél Zoltán.

Gólszerzők: Vas (89.), ill. Horváth P. (10.), Bor (51.).

Szintén ma délelőtt lépett pályára egymás ellen két NB III-as baranyai csapat, a Szentlőrinc és a PTE-PEAC is. Ezen a meccsen nem volt pardon, a házigazdák sokkal jobbak voltak, és már az első félidőben három gólt lőttek – a szünet után kiegyenlítettebb volt a találkozó, a második negyvenöt perc döntetlennel zárult.

Végeredmény: Szentlőrinc–PTE-PEAC 4-1 (3-0), gólszerzők: Rétyi (2), Grabant, Cserneczky, ill. Kása.