Címlap Sport Csak egy győz...

Csak egy győzelmet hozott a húsvéti nyuszi

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A PMFC és a Szentlőrinc sem tudott nyerni a labdarúgó NB II. vasárnapi fordulójában, igaz, a pécsiek nyíregyházi döntetlenje nem mondható rossz eredménynek. Egy osztállyal lejjebb győzött a Kozármisleny.

Baj van Szentlőrincen. A sokáig kiválóan szereplő lőrinciek hiába játszottak zsinórban négy meccset hazai pályán, ezalatt csak egyetlen pontot szereztek! A negyediken ma az Ajka volt az ellenfél, s mindenki abban bízott, hogy ezúttal nyernek Marián Sluka tanítványai. Nem így történt: a vendégek az első félidő közepén vezetést szereztek, s ez az egy gól döntött a három pontról. Tegyük hozzá, a Szentlőrinc a következő fordulóban a DVTK otthonába látogat…

A PMFC a Nyíregyháza vendége volt, s nagyon sokáig úgy tűnt, hogy három ponttal utazhat haza. Nikitscher révén ugyanis hamar vezetést szereztek a pécsi srácok, akik aztán egészen az utolsó percig őrizték előnyüket. A 93. percben azonban Novák Csanád lövése előbb a felső lécen csattant, a kipattanó Szabó Bálinthoz került, aki nem kegyelmezett, kiegyenlített.

Az NB III-ban a másodosztályba igyekvő, éllovas HR-Rent Kozármisleny magabiztosan győzött a Paks II vendégeként – a második félidő elején döntötték el a meccset a baranyaiak. A B Build Mohácsnak kétgólos vereséget szenvedett Vácon.

Baranyai eredmények: Szentlőrinc–Ajka 0-1 (g.: Szarka 29.), Nyíregyháza–PMFC 1-1 (g.: Szabó B. 93., ill. Nikitscher 9.), Paks II–HR-Rent Kozármisleny 0-3 (g.: Szabó D. 50., Kirchner 59., Hampuk 69.), Vác–B Build Mohács 2-0 (g.: Nagy Z. 55, Mertse 67.).