Címlap Sport Döntetlenezet...

Döntetlenezett a Szentlőrinc, kiütéssel nyert a Kozármisleny

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az NB II-re készülő Szentlőrinc labdarúgócsapata a horvát Beliscse vendége volt, a Kozármisleny a Majost fogadta szerdán, a PMFC kedden Székesfehérváron minitornázott.

A szentlőrinciek régóta jó kapcsolatot ápolnak a Beliscsével, a horvátok láthatóan örömmel fogadták Marián Sluka együttesét. A pályán persze szó sem volt barátságról, mindenki beleadott apait-anyait – a felkészülés kellős közepén természetesen nem volt gördülékeny a csapatok játéka. A hazaiak egy 16-oson kívülről eleresztett lövéssel szereztek vezetést, ám nem tudták megnyerni a meccset, mert a Szentlőrinc addig-addig ment előre, amíg Kondor Kristóf egy szép kényszerítő végén ki nem egyenlített.

NK Beliscse–Szentlőrinc 1-1 (1-0)

Felkészülési labdarúgó mérkőzés. Beliscse, 200 néző. Szentlőrinc: Pacéka (Demsa) – Czuczi (Molnár), Havas (Hleba), Keresztes, Nagy B. (Bálint G.) – Aszalós, Kondor, Törőcsik – Vajda (Kovács D.), Gellén (Tóth M.), Harsányi (Sili). Vezetőedző: Marián Sluka.

Szentlőrinci gólszerző: Kondor.

Az NB III-ra készülő HR-Rent Kozármisleny a Tolna megyei Majost fogadta, s magabiztos győzelmet aratott.

HR-Rent Kozármisleny–Majosi SE 5-0 (4-0)

Felkészülési labdarúgó mérkőzés. Kozármisleny, 200 néző. Vezette: Barna. HR-Rent Kozármisleny: Ipacs (Somogyi) – Horvát (Hampuk), Virág (Csernik), Füredi (Horváth D.), Kocsis – Berdó – Szabó D. (Ulakity), Kozics (Márkvárt), Kircher, Turi (Kiss K.) – Juhász. Vezetőedző: Jelena Richárd.

Gólszerzők: Szabó D., Kirchner, Juhász, Virág, Márkvárt.

Az NB II-es PMFC kedden Székesfehérváron vett részt egy minitornán, amelyen két mérkőzést játszott. Vas László együttese a Tatabányától 1-0-ra kikapott, a MOL Fehérvár FC II. csapatát pedig 1-0-ra legyőzte, a gólt Bohata szerezte.

A PMFC és a HR-Rent Kozármisleny legközelebb egymással játszik edzőmeccset, július 18-án, szombaton 10 órakor találkozik a két csapat előbbi otthonában. A Szentlőrinc is pályára lép, az Ajkát fogadja szombaton 17 órakor.