Címlap Sport Elhunyt a Cap...

Elhunyt a Capo! Gyertyagyújtással búcsúznak társuktól a PMFC szurkolói.

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Fájdalmasan fiatalon, mindössze 33 évesen egy gyors lefolyású, súlyos betegségben elhunyt a PMFC B-közép Capója, vezérszurkolója, Károlyi „Hajas” Dániel. A társak a vasárnapi bajnokin gyertyagyújtással emlékeznek társukra.

„Holnap nem csak egy szezonnyitó meccs lesz. DANITÓL IS EL KELL BÚCSÚZNUNK A KAPU MÖGÜL!” – áll a Munkás 1950, a PMFC labdarúgócsapatának szurkoló B-közép Facebook-oldalán.

A PMFC–Szentlőrinc bajnokin a pécsi szurkolók gyertyagyújtással emlékeznek majd társukra, Károlyi „Hajas” Dánielre, aki évek óta a B-közép Capója, vezére volt.

„Olyan hangulatot kell csinálnunk, amire büszke lenne! Holnap ne legyen kifogás a vasárnap, a hideg, vagy hogy túl közel van az időpont a családi ebédhez. Az is jöjjön a meccsre, aki már ezer éve nem volt, aki meg átvándorolt az északira, legalább erre az egy meccsre térjen vissza a kapu mögé. 11 órától találkozunk a Pokol Sörözőben, ahonnan egyűtt vonulunk a meccsre. Hozzatok magatokkal gyertyát vagy mécsest, mert Dani helyén gyertyagyújtást csinálunk!”

Kiemelt kép: Munkás 1950