A pécsi fiúk ugyan küzdöttek, de egyetlen gólt sem tudtak szerezni, a vendégek viszont háromszor is betaláltak (Fotó: PMFC)
Címlap Sport Hazai pályán ...
Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nagyon kellemetlen, váratlan pofont kapott a PMFC labdarúgócsapata hazai pályán: a Kazincbarcika három góllal verte a piros-feketéket! Erre talán még a vendégek sem számítottak.

Az első és a második tavaszi fordulóban is hazai meccset játszhatott a PMFC, ebből kiindulva mindenki abban bízott, hogy jó lesz a rajt, négy-hat pontot biztosan megszereznek a pécsi fiúk. Nos, ebből nem lett semmi, pontosabban csak egy pont!

A Siófok elleni 2-2-es döntetlen után ma délután a Kazincbarcika érkezett a Stadion utcába, vagyis nem egy verhetetlen csapatot fogadott a PMFC. Az első félidő nem dúskált az izgalmas eseményekben, helyzetek gyakorlatilag nem is voltak. A szünet után aztán voltak lövések, jöttek a gólok is – csak éppen rossz oldalon. A 61. és a 67. perc között, tehát mindössze hat perc alatt teljesen leblokkolt Kulcsár Árpád együttese, három gólt is beszedett, ezzel pedig természetesen eldőlt minden. Nagyon rossz volt megélni ezt az időszakot: a pécsi fiúk pont abban mondtak csődöt, amiben korábban végig jók voltak, vagyis összeomlott a védekezés. Mondjuk erre utaló jelek már voltak a Siófok elleni bajnokin is, amikor két gólt kapott a PMFC, most újabb hármat – az őszi 18 forduló alatt mindössze tízszer találtak az ellenfelek Helesfay kapujába, most két meccs alatt ötször!

PMFC–Kazincbarcika SC 0-3 (0-0)

Labdarúgó NB II., 20. forduló. Pécs, PMFC Stadion, 300 néző. Vezette: Gaál Ákos (Király Zsolt, Kiss Balázs). PMFC: Helesfay – Terbe, Takács, Pejovics, Majnovics – Szeles (Bachesz, 75.), Hudák (Tóth-Gábor, 63.) – Harsányi (Vas, 60.), Bukovics, Miknyóczki – Rácz (Szabó M., 75.). Vezetőedző: Kulcsár Árpád. Kazincbarcika: Tóth B. – Szekszárdi, Heil, Papp (Dobozi, 70.), Kotula – Székely (Ternován, 20.), Csatári, Kártik (Pekár, 70.), Süttő (Csilus, 78.) – Pethő (Gante, 78.), Pinte. Vezetőedző: Csábi József.

Gólszerzők: Pinte (61.), Pethő (64.), Csatári (67.).