A szentlőrinciek győztes fotója ezen a hazai meccsen sem maradt el, egy góllal voltak jobbak a Paksnál
Címlap Sport Kellemetlen b...
Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nem tudta megszerezni a három pontot saját otthonában a HR-Rent Kozármisleny NB II-es labdarúgócsapata: a Kazincbarcika nagyon jó napot fogott, és nem kis meglepetésre két góllal győzött. Az NB III-ban a bajnoki címre hajtó Szentlőrinc behúzta hazai meccsét.

Nagy kérdés volt a mérkőzés előtt, mennyit számít majd, hogy a mislenyieknél öt sárga lap miatt hiányzik a góllövőlistát tizenöt találattal vezető Kirchner Krisztián, valamint a Pécsett kiállított Horváth Dániel is. Nos, az biztos, hogy Kirchnerrel jobban nézett volna ki Aczél Zoltán együttesének támadójátéka, amely a Kazincbarcika elleni bajnokin nem volt túl acélos. Az első félidőben alig akadt helyzet, a vendégek viszont gólra váltották az egyetlen valamire való lehetőségüket.

A szünet után nyilván igyekezett nyomást helyezni ellenfelére a Kozármisleny, ám nem járt sok sikerrel. Néhány helyzetig eljutottak a hazaiak, de gólt megint a Kazincbarcika szerzett – Pethő Bence duplázott. Ezzel pedig el is dőlt a mérkőzés, hiszen az a ritka pillanat állt elő, hogy a mislenyiek egyszer sem tudtak betalálni.

HR-Rent Kozármisleny–Kazincbarcika SC 0-2 (0-1)

Labdarúgó-NB II., 27. forduló. Kozármisleny, 700 néző. Vezette: Jakab Árpád (Baghy Csaba, Sinkovicz Dániel). HR-Rent Kozármisleny: Lékai – Beke, Ikonomou, Füredi, Turi (Koszovscsuk, 81.) – Molnár (Nagy M., 61.), Nagy E. (Vogyicska Bálint, 75.), Schuszter, Tóth Z. (Kozics, a szünetben) – Daru, Horváth P. (Major, a szünetben). Vezetőedző: Aczél Zoltán. Kazincbarcika: Tóth B. – Ternován, Heil, Süttő, Kotula – Varga J. – Pinte (Ádám F., 88.), Csatári, Kártik (Szabó B., 65.), Pekár (Kurdics, 65.) – Pethő (Vincze, 79.). Vezetőedző: Csábi József.

Gólszerző: Pethő B. (27., 72.).

Egy osztállyal lejjebb, az NB III. Dél-nyugati csoportjában a bajnoki címre hajtó Szentlőrinc hazai pályán nagyon megizzadt a Paks II. ellen, de a célját elérte, Múcska Viktor góljával 1-0-ra győzött. A PTE-PEAC szintén saját közönsége előtt játszott, ám nem tudott pontot szerezni, a Nagykanizsa ugyanis 1-0-ra nyert. A Mohácsi TE is kikapott hazai pályán, a Bonyhád-Majos 2-1-re verte.