Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az első félidő végén padlón volt a Szentlőrinc labdarúgócsapata, hiszen 0-2 állt az eredményjelzőn, a második negyvenöt perc azonban éppen elég volt két hazai gólra.

Jól ment eddig a Szentlőrinc NB II-es labdarúgócsapatának hazai pályán, hiszen pontot rabolt az MTK-tól (3-3), és legyőzte a Szegedet (2-0). Mindenki abban bízott, hogy a Békéscsaba ellen meglesz a második győzelem – na, ettől az első félidő végén nagyon messze voltak a baranyaiak. Az első negyvenöt perc ugyanis maga volt a rémálom lőrinci szemszögből, semmi sem klappolt, a támadójáték szinte a nullával volt egyenlő, hátul pedig jöttek a hibák: 0-2 volt a vége.

A második félidő viszont óriási fordulatot hozott! A cseréknek köszönhetően felpörgött a Szentlőrinc, sorra jöttek a lendületes akciók, aminek aztán meg is lett az eredménye. A hajrához közeledve Szabó Máté szabadrúgásból szépített, az utolsó pillanatban pedig, amikor már a kapus, Prokop is előrejött a szöglethez, Csörgő Raul bevágta a másodikat – a sírból hozta vissza ezt a meccset a hazai csapat!

A HR-Rent Kozármisleny a Kazincbarcika vendége volt az ötödik fordulóban, s nagyon sokáig úgy nézett ki, hogy ezúttal sem marad pont nélkül. A hazaiak azonban a 88. percben betaláltak, és ennek az egy gólnak köszönhetően megnyerték a mérkőzést – nagy kár érte!

A harmadik baranyai NB II-es együttes, a PMFC hétfőn lép pályára, ráadásul nagy meccsre van kilátás, hiszen a DVTK jön Újmecsekaljára. Érdemes lesz kilátogatni!

Eredmények: Szentlőrinc–Békéscsaba 2-2 (gólszerzők: Szabó M. 75. perc, Csörgő 94. perc, ill. Talpalló 14. perc, Mikló 44. perc), Kazincbarcika–HR-Rent Kozármisleny 1-0 (gólszerző: Ádám F. 88. perc).