Címlap Sport Kikapott a PM...

Kikapott a PMFC és a Szentlőrinc is

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Vereséget szenvedett mindkét NB II-es baranyai labdarúgócsapat a szezonrajt előtti főpróbán – reméljük, az első bajnoki fordulóban sikeresebb lesz a PMFC és a Szentlőrinc is.

A PMFC az élvonalbeli Paks vendége volt az utolsó felkészülési mérkőzésen. Az első helyzet a pécsiek előtt adódott, de nem született belőle gól, a hazaiak azonban a szünetig kétszer is betaláltak. A folytatásban is a paksiak voltak hatékonyabbak, a hajrában már 4-0-ra vezettek, végül Tihanyi találatával alakult ki a 4-1-es végeredmény.

Paksi FC–PMFC 4-1 (2-0)
Felkészülési labdarúgó mérkőzés. Paks, Paksi FC Stadion, 100 néző. PMFC: Helesfay – Sági (Archie, 75.), Rácz (Gajág, 46.), Króner (Preklet, 46.), Bischoff (Németh, 46.) – Óvári (Hegedűs, 46.), Futó (Nikics, 46.), Geiger (Bartha, 46.), Grabant – Kónya (Adamcsek, 46.), Batizi-Pócsi (Tihanyi, 46.). Vezetőedző: Vas László.

Gólszerzők: Szakály (26. – büntetőből), Ádám (30.), Szendrei (55., 78.), ill. Tihanyi (85.).

A Szentlőrinc a horvát másodosztály élmezőnyéhez tartozó Osijek II vendége volt. Az első félidőben kifejezetten jól futballozott Marián Sluka együttese, Harsányi révén vezetést is szerzett. A szünet után azonban tíz perc kihagyás elég volt ahhoz, hogy az eszékiek kétszer is betaláljanak, s bár a hajrában több lehetősége is volt a Szentlőrincnek, nem tudott egyenlíteni.

NK Osijek II–Szentlőrinc 2-1 (0-1)

Felkészülési labdarúgó mérkőzés. Szentlőrinc: Hajagos (Slakta) – Molnár, Havas, Keresztes, Nagy B. – Hleba (Aszalós), Kovács D. (Forgács), Törőcsik (Fröhlich) – Harsányi (Czuczi), Kondor, Vajda (Kapronczai). Vezetőedző: Marián Sluka.

Szentlőrinci gólszerző: Harsányi.