Koronavírus a PMFC-ben: nyolcan betegedtek meg

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Klubunk minden előírást betartva heti rendszerességgel veti alá NB II-es labdarúgóit és a szakmai stáb tagjait a PCR teszt elvégzésének. A legutóbbi COVID-vizsgálat eredményeként fény derült arra, hogy négy felnőtt játékosunk és négy stábtagunk is érintetté vált a járványban. A PMFC a hatályos szabályozást maximálisan alkalmazva elkülönítette a pozitív személyeket - írja a PMFC közleményében.

A korábban érvénybe léptettet protokoll mellett a székházba mindenki csak digitális hőmérővel elvégzett vizsgálat, valamint kézfertőtlenítés után léphet be, és zárt térben szájmaszkot kell viselni.

A csapat tagjai külön-külön öltözőben öltözik, és azt követően egyből kimennek a szabadba.

A megfelelő intézkedéseket megtettük, a bajnokságot folytatjuk tovább, az NB II-es keret csütörtökön ismét kötelezően előírt COVID-tesztnek veti alá magát, hiszen vasárnap 17:00 órai kezdéssel a Szolnoki MÁV FC vendégeként lépünk pályára a Merkantil Bank Liga 12. fordulójában – írják közleményükben.

Előző sztori

A parkolóautomatáknál is jól jön most a gumikesztyű

Következő sztori

Ma túlnyomóan borult lesz az ég