Megszületett az újabb hazai győzelem Szentlőrincen, így a csapat a szokásokhoz híven összeállt egy közös fotóra az eredményjelző alatt (Fotó: Szentlőrinc SE)
Címlap Sport Megtorpantak ...
Cikkünk frissítése óta eltelt 7 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A PMFC elleni szép siker után nem sikerült újabb jó eredményt elérnie a HR-Rent Kozármisleny NB II-es labdarúgócsapatának, amely kikapott Kazincbarcikán. Az NB III-as Szentlőrinc most sem hibázott, két vállra fektette a Szekszárdot.

Nagyon sokan felkapták a fejüket a kozármislenyiek szerdai győzelmére, amikor nagyon simán, 3-0-ra nyertek a PMFC ellen. Az Aczél Zoltán által irányított együttes nem csak ezen a meccsen volt sikeres, hanem máskor is, ennek köszönhetően a 9. fordulót követően a 4. helyen állt – ez egyértelműen sokkal több annál, amit mindenki várt ettől a csapattól ebben a szezonban.

A pécsiek elleni győzelmet követően természetesen a ma délutáni bajnokin is pontot, pontokat akart szerezni a HR-Rent Kozármisleny, ám végül üres kézzel kellett hazajönnie Kazincbarcikáról. Sajnos ezen a mérkőzésen nem azt a játékot nyújtották a baranyai srácok, amire képesek, alig akadt helyzetük, nem tartották kellő nyomás alatt ellenfelüket, akik a hajrában, a 88. percben szerezték meg a győztes gólt. Kár érte!

A másik NB II-es baranyai csapat, a PMFC a hétvégén még nem játszott, de természetesen lesz meccse a 9. fordulóban. A piros-feketék október 2-án, hétfőn (20.00) a Nyíregyházát fogadják, s erre a bajnokira bizony nagyon sokan lesznek kíváncsiak, hiszen immár új edző irányításával vágnak neki a mérkőzésnek – Németh Zsolt kezében lesz a karmesteri pálca.

Egy osztállyal lejjebb, az NB III-ban pályára lépett a Szentlőrinc, a PTE-PEAC és a Mohács is. A lőrinciek nem hibáztak, magabiztosan, 2-0-ra megnyerték a sereghajtó Szekszárd elleni bajnokijukat, ennek ellenére lecsúsztak az élről: riválisuk, az Iváncsa ugyanis 5-0-ra győzött Dunaújvárosban, s jobb gólkülönbségével fellépett az első helyre. A PTE-PEAC sajnos továbbra sem találja magát, hiába játszott hazai pályán, a Paks II. együttesétől is vereséget szenvedett – pedig nagyon kellett volna már egy önbizalmat, hitet adó siker. Szintén pont nélkül maradt a Mohács, amely hazai pályán az MTK II. csapatától kapott ki egy góllal.

Eredmények: Kazincbarcika–HR-Rent Kozármisleny 1-0 (gólszerzők: Szekszárdi 88. perc), Szentlőrinc–Szekszárd 2-0 (gólszerzők: Grabant 39. perc – 11-esből, Rétyi 49. perc), PTE-PEAC–Paks II. 0-2 (gólszerzők: Pesti 13. perc, Földi 50. perc), Mohács–MTK II. 0-1 (gólszerző: Hegedűs 82. perc).