Bartha László révén közel állt az egyenlítéshez a Kozármisleny az első félidő végén, de a labda nem került a hálóba (Fotó: NSO)
Címlap Sport Pontok nélkül...
Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nem hozott szerencsét a labdarúgó NB II. 24. fordulója a HR-Rent Kozármislenynek és a Szentlőrincnek sem, mindkét baranyai együttes kikapott. A PMFC holnap az éllovas DVTK vendége lesz.

Nagyon bíztak benne a mislenyi szurkolók, hogy csapatuk megszerzi a hatodik győzelmét. Volt alapja a reménykedésnek, hiszen az a Kazincbarcika látogatott hozzájuk, amely szintén a bentmaradásért harcol, s amelynek mindössze hárommal volt több pontja.

Nos, most már hattal van előrébb a Barcika, ami nem sok jót ígér a továbbra is az utolsó előtti, vagyis kieső helyen álló HR-Rent Kozármislenynek. Szekeres Zoltán együttese egy megpattanó lövés után hamar hátrányba került, s bár a félidő végén volt esélye az egyenlítésre, Bartha próbálkozását Megyeri bravúrral védte. A szünet után a vendégek kontrákra építettek, és bejött a húzásuk: előbb kapufát lőttek, majd két szögletet követően is betaláltak, így végül 3-0-ra nyertek.

A Szentlőrinc is nagyon fontos meccset vívott, hiszen a tabellán öt ponttal mögötte lévő Békéscsaba vendége volt. A lőrinciek természetesen azzal a céllal utaztak el, hogy növeljék a különbséget, és erre meg is volt az esélyük: a mérkőzés nagy részében jobban futballoztak. Csak éppen a gól hiányzott, márpedig anélkül nem megy. Amikor pedig már mindenki elkönyvelte a döntetlent, Keresztes Bence öngólt vétett, majd a kitámadó lőrinciek kaptak még egyet, így végül 2-0-ra elveszítettek egy olyan bajnokit, amelyben sokkal több volt.

Az NB II-es tabella harmadik helyén álló PMFC hétfőn lép pályára, s nagyon nehéz mérkőzés vár rá, ugyanis az éllovas DVTK vendége lesz. A 19 órakor kezdődő bajnokit az M4 Sport élőben közvetíti.

Egy osztállyal lejjebb, az NB III. Közép csoportjában a PTE-PEAC hazai pályán játszott, de pont nélkül maradt a Hódmezővásárhellyel szemben. A vendégek az első félidő végén szereztek vezetést, egygólos előnyüket pedig végig meg tudták őrizni – ezzel a sikerrel felléptek a tabella élére.

Eredmények: HR-Rent Kozármisleny–Kazincbarcika 0-3 (gólszerzők: Kurdics 4. perc, Lippai 68. perc, Pálinkás 82. perc), Békéscsaba–Szentlőrinc 2-0 (gólszerzők: Keresztes öngól 85. perc, Czékus 93. perc), PTE-PEAC–Hódmezővásárhely 0-1 (gólszerző: Vladul 44. perc).