Látványos táncokban, koreográfiákban ezúttal sem lesz hiány a fordanosok gáláján (Fotó: Fordan Táncklub)
Címlap Sport Rekordlétszám...
Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Pécsi Fordan Táncklub február 25-én, most vasárnap 16.00 órától rendezi meg a hagyományos Félévzáró Gálát, amelyre ezúttal a PTE TTK Papp Gábor Sportcsarnokban kerül sor. Rengeteg táncos vesz majd részt az eseményen, több mint háromszázan fognak táncolni!

A hagyományos Félévzáró Gálának kettős célja van. Egyrészt a versenyző csoportoknak egy szezon előtti erőfelmérés, hiszen már márciusban utaznak több kvalifikációs versenyre, amelyek meghatározzák a későbbi országos vagy nemzetközi szereplésüket, másrészt szerepeltethetik azokat a táncosokat, csoportokat, akik még nem versenyeznek, viszont a sportcsarnokban éles helyzetben remek bemutatkozási lehetőséget kapnak.

– A gálán, amely két részből áll, összesen háromszáztíz táncos negyvenhat produkcióját láthatja a táncszerető közönség – fogalmazott Papp Viktor, a Fordan Táncklub klubvezetője, a gála főszervezője. – A pécsieken kívül pécsváradi csoportok is fellépnek, szerepelnek majd az akrobatikus rock ’n’ roll párosok és formációk minden korosztályban, valamint jelentős létszámmal lesznek jelen a klub fashion street dance táncosai is. Külön érdekesség, hogy a klub elitjének számító úgynevezett referencia csoport nyitja majd meg a gálát Majorlaki Ágnes látványos koreográfiájával.

A gálán a legifjabbak a Magyar Lajos utcai óvoda Ovi Rockysai, valamint a Fordan Tánccentrum Aprock fantázia nevű gyerkőcei lesznek, a legidősebbek pedig az 50 év feletti boogie woogie táncosok, Tóth Tamás és Tóthné Láng Andrea. A rendezők ezúttal is számítanak a közönség aktivitására. A gála ideje alatt szimpátiaszavazásra lesz lehetőség, amelynek köszönhetően kiderül ki, hogy a nézőknek ki a kedvenc csoportja, párosa, táncosa.