Eufrozina, Kende

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Sárkányhajóval vágtak át a Balatonon

A férfi kajak egyeseknél pécsi siker született: Fodróczi Vilmos győzött

Hatalmas sikere volt az idei Balatonátevezésnek, amelyen természetesen sok pécsi, baranyai sportember is rajthoz állt.

A Fonyód és Badacsony között megtartott, oda-vissza 9 kilométeres táv olyannyira vonzó volt, hogy a nevezést a tervezettnél korábban le kellett zárni, mert rekordszámú jelentkező volt. A Pécsi Kajak-Kenu Club-Pécsi Építészkör sárkányhajó csapata (most két hajóval) még időben nevezett, így ott lehetett a Balatonon, egyénileg pedig Fodróczi Vilmos képviselte a PKKC-t.

– Sárkányhajó csapatunk tavaly indult először a Balatonátevezésen, akkor az előkelő tizenegyedik helyet sikerült elcsípni – fogalmazott Bálint János, a sárkányhajó szakosztály vezetője. – Idén már két hajóval képviseltük a Pécsi Kajak-Kenu Clubot. Mindkét egység túlszárnyalta a tavalyi időeredményt, s jól teljesített a roppant erős mezőnyben. Szoros küzdelemben, ötvenkilenc húszszemélyes hajó közül az egyik legénységünk a tizenharmadik lett, és a másik is a mezőny első felében végzett.

Csapattagok: Ágoston Szilvia, Bálint János, Blazsekovics Ildikó, Bódog Erika, Boros Ákos, Burján Zita, Füzi István, Gál Gyula, Gombási Dóra, Járányi Andor, Kati Renáta, Keresztes Béla, Kompolti Hédi, Lendvai Tamás, Mislyenácz Péter, Nagy Gábor, Nagy Gabriella, Nemes Csaba, Sovány Barnabás, Szigethy Béla, Szegedi Júlia, Szőke Dóra, Szőke Kinga, Takács Hilda, Tárnai Tibor, Tarnóczi Éva, Tarnóczi Lajos, Vágó Renáta, Várhegyi Zsolt, Vigh Szabolcs.

Hirdetés

A férfi kajak egyesek mezőnyében (213 induló volt) a tavalyi negyedik helyezés után idén Fodróczi Vilmos ért be elsőként a célba.

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon

Hirdetés

Előző sztori

73 új megbetegedés itthon, újabb beteg Baranyában

Következő sztori

Mediterrán pécsi családi ház versenyez a rangos nemzetközi díjért

Legutóbbiak innen: Sport

bool(false)