Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Zajlik az élet a PMFC labdarúgócsapatának házatáján – majd az idő eldönti, hogy jó sül-e ki belőle. Nemrég a vezetőedzőnek kellett mennie, most a sportszakmai igazgatótól, Kulcsár Árpádtól és az ügyvezetőtől, Kránicz Ákostól is elköszöntek.

Úgy tűnik, a tulajdonosnak, György Tamásnak határozott elképzelései vannak a jövőt illetően – amelyek ráadásul határozottan mások, mint amit az eddigi vezetőség képviselt. Legalábbis erre engednek következtetni a napokban történt lépések. Lapunk úgy tudja, hogy megköszönték a munkát az eddigi sportszakmai igazgatónak, Kulcsár Árpádnak: az ok állítólag az, hogy a szakmai elképzelések nem egyeztek. Információink szerint az ügyvezető igazgató, Kránicz Ákos is távozik, aki beadta a felmondását – hogy ezt elfogadták-e, vagy sem, arról egyelőre nincs információnk.

Természetesen szerettünk volna hivatalos megerősítést (vagy cáfolatot) kapni ezekre az információkra, de megkeresésünkre a tulajdonos képviseletében a kommunikációs igazgatótól, Enyedi Csabától a következő választ kaptuk:

„Mindenekelőtt köszönjük megtisztelő megkeresését! A PMFC-t érintő aktuális témakörökben – terveink szerint – hamarosan a saját felületeinken szeretnénk először nyilatkozni. Megértését köszönjük!”

Amint azt a Pécs Aktuál megírta, a PMFC-nél nem hosszabbítottak szerződést a vezetőedzővel, Vas Lászlóval. Bár egyelőre nem jelentették be, hogy ki lesz az utódja, lapunk úgy tudja, hogy Weitner Ádám követi a kispadon: a 39 éves szakember Pécsett született, és legutóbb a Pápa együttesét irányította az NB III-ban.

Kiemelt kép: pmfc.hu