Címlap Sport Szorgosan gyű...

Szorgosan gyűjtögették a pontokat a baranyai csapatok

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Szentlőrinc győzött, a PMFC pedig döntetlent ért el a labdarúgó NB II-ben, a HR-Rent Kozármisleny nyert a harmadosztályban.

Az előző szezonban még az élvonalban szereplő Kaposvárt fogadta a Szentlőrinc a labdarúgó NB II. 6. fordulójában. Bár Marián Sluka két súlyos vereséggel a háta mögött várta ezt a találkozót, mindez abszolút nem látszott rajta: végig a lőrinciek akarata érvényesült, akik már az első félidőben is jobbak voltak, ám ekkor még nem tudtak a kapuba találni. A folytatásban azonban ez is összejött, a második félidő elején vezetést szereztek a házigazdák, s bár a Kaposvár egyenlített, ez sem törte meg a lendületüket. Nagyon szép akciókat vezettek, lőttek még két gólt, s teljesen megérdemelten tartották otthon a három pontot.

Szentlőrinc–Kaposvár 3-1 (0-0)

Labdarúgó NB II., 6. forduló. Kozármisleny, 500 néző. Vezette: Berényi Tamás. Szentlőrinc: Slakta – Molnár, Havas, Dulló, Nagy B. – Harsányi (Kovács D., 77.), Hleba, Kapronczai, Vajda (Lehoczky, 63.) – Fröhlich, Kondor (Sili, a szünetben). Vezetőedző: Marián Sluka. Kaposvár: Pogacsics – Nagy J., Nagy T., Szabó A., Hadaró (Vachtler, 30.) – Szakály, Varjas – Földi (Godzsajev-Telmán, a szünetben), Szabó B., Erdei (Andrics, 65.) – Balázs Zs. Vezetőedző: Waltner Róbert.

Gólszerzők: Harsányi (48.), Kapronczai (73.), Sili (84.), ill. Balázs Zs. (50.).

A PMFC a sereghajtó Csákvár vendége volt, de sajnos nem tudta megszerezni a három pontot. Vas László együttesének Óvári megnyerhette volna a meccset, ugyanakkor a hajrában a hazaiaknak is megvoltak a lehetőségei.

Csákvár–PMFC 0-0
Labdarúgó NB II., 6. forduló. Csákvár, 400 néző. Vezette: Molnár Attila. PMFC: Helesfay – Sági, Króner, Preklet, Katona – Futó – Kónya D., Geiger, Hegedűs – Tihanyi (Batizi-Pócsi, 76.), Óvári (Adamcsek, 63.). Vezetőedző: Vas László.

További eredmények: Budaörs–Vasas 3-1, ETO FC Győr–Nyíregyháza 1-0, Kazincbarcika–Dorog 1-1, Békéscsaba–Soroksár 1-1, Debreceni VSC–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 3-0, Szolnok–DEAC 1-0, Siófok–Gyirmót FC Győr 2-1, Szombathelyi Haladás–Ajka 1-0.

Az állás: 1. Debreceni VSC 13 pont, 2. Ajka 12 (14-4), 3. Gyirmót 12 (10-6), …9. PMFC 9, …13. Szentlőrinc 7.

Az NB III. Közép-csoportban ismét idegenben szerzett három pontot a HR-Rent Kozármisleny. Jelena Richárd együttese hamar vezetést szerzett Dunaújvárosban, a szünet után megduplázta előnyét, s végül 2-0-ra győzött.

A Magyar Kupa mai eredményei: Mohács–Boda 5-1, Lovászhetény–PTE-PEAC 0-1, Sellye–Komló 1-4, a Pécsvárad–Siklós meccs elmaradt.