Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Bemutatták a TV2-n nagy sikerrel futó táncos vetélkedő, a Dancing with the Stars harmadik évadának új párosait. Nem kis meglepetésre a táncosok között ott van egy pécsi sportoló, a paralimpikon úszó, Iván Bence is! A tévécsatorna engedélyével Bence interjút adott lapunknak, amelyben elárulta, mire is számíthatunk majd tőle a táncparketten!

A világbajnokság előtt, még májusban Kaposváron edzőtáboroztak az úszók, amikor csörgött Iván Bence telefonja. A TV2-től keresték. Nem árulták el, miről van szó, csak az iránt érdeklődtek, hogy leugorhatnak-e hozzá. Ott helyben aztán mindenre fény derült.

– Amikor prezentálták, hogy miről lenne szó, és megkérdezték, hogy belevágnék-e, csak ennyit mondtam: „Mikor kezdünk?” – emlékezett vissza Iván Bence. – Nyilván nem erre számítottam, ugyanakkor elárulhatom, néztem az első két évadot, és nagyon tetszett a műsor.

Innentől kezdve csak az volt a kérdés, hogy ki lesz Bence párja. Nagyon szorított azért, hogy Stana Alexandrát kapja, és tessék, a csinos táncossal tették össze! Minden vágya így teljesüljön!

„Nagyon örülök neki, hogy vele táncolhatok! Ha jól emlékszem, mindkét évadban döntős volt. Jó kezekben leszek, mert ragyogó táncos, akinek kiváló ötletei vannak, remek koreókat talál ki, nem mellesleg pedig maximalista, mint én, úgyhogy tuti ki fogja hozni belőlem azt, amire képes vagyok a táncparketten!”

Tényleg, már csak az a kérdés, mit tud Bence a parketten, botlábú-e, vagy egyenesen ő a táncparkett ördöge?!

– A haverokkal a bulikban simán elengedem magam, de ez nyilván teljesen más lesz – mondta mosolyogva a 22 éves sportoló. – Mindenesetre sokan mondták már, hogy jó a ritmusérzékem, és az is kiderült, hogy könnyen tanulom a különböző tánclépéseket. Remélem, kellemes meglepetést szerzek a táncparketten!

Szorítani fogunk, Bence!

Így teljesüljön minden álma: Iván Bence és Stana Alexandra