Címlap Szórakozás Bociszemek és...

Bociszemek és világvége: nehezen viselte az ellenzék rohamát a városvezetés

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ennyire már rég osztották ki a Fideszt Pécsett, mint most; nem is hagyták válasz nélkül. Micsoda jelenetek voltak! Mutatjuk.

Az előző városvezetéshez hasonlóan a mostani városvezetés sem prezentál túlságosan izgalmas közgyűléseket. Néha, néha azonban előbújik a kisördög a polgármesterből, és a képviselőkből is és okoznak vicces pillanatokat. A mostani, COVID óta első „igazi” közgyűlésen láthatóan nehezen viselte a polgármester az ellenzék kérdéseit. Bár egyre idegesebb lett Péterffy Attila, azért csak elengedett egy mosolyt is – miután alaposan kiosztotta az ellenzéki városatyákat.

Rövid videóban összevágtuk a szerintünk legviccesebb jeleneteit:

Ruzsa Csaba alpolgármester sem maradt le, ő szintén alaposan kioktatta az ellenzéket – mutatjuk ezt is videóban. Elöljáróban annyit erről a jelenetről, hogy a Fidesz frakcióvezetője azt kifogásolta, hogy miért kér 50 millió forintnyi osztalékot a városvezetés a Tettye Forrásháztól – szerinte ezzel komoly veszélybe sodorva a cég működését, ami akár el is veszítheti a vízszolgáltatói jogosultságát, ha túl sok pénzt „szipkáz” ki a társaságból a városvezetés. Majd ezután következett az alábbi, pár perces verbális ütésváltás.

Arról, hogy az ellenzék aggodalma azért nem teljesen alaptalan, már ami a Tettye Forrásház „összeomlását” illeti, ebben a cikkünkben írtunk részletesebben: