Címlap Szórakozás Ilyen egy ben...

Ilyen egy bennfentes, fideszes mozgósító „poén”!

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nagy a nyomulás az előválasztáson, ádáz küzdelmet vív egymással Márki-Zay Péter és Dobrev Klára. Bőszen üzengetnek is egymásnak, Dobrev szerint ugyanis a Fidesz nagy erőkkel mozgósít Márki-Zayra, arra buzdítva a jobboldali szavazókat, hogy voksoljanak a hődmezővásárhelyi polgármesterre. Utóbbi pont ennek ellenkezőjét állítja, szerinte aki Gyurcsány Ferenc feleségére szavaz, az a Fideszt támogatja.

Ebbe a „kampányba” szállt bele a jobboldal, már ha tényleg beszállt. Fideszes csoportokban ugyanis ez most a legmenőbb poén:

Aki nem értené, ne keseredjen el, mert ez igen bennfentes „vicc”.

Gréczy Zsolt DK-s politikus neve (is) azután lett igazán ismert, miután azt állították róla 2019 év végén, hogy meztelen fotókat küldözgetett magáról egy nőnek.

A politikus, aki a DK akkori szóviője volt, később azt nyilatkozta, hogy ő ebben a történetben az áldozat, és nem a zaklató volt. Akkor családja és a Demokratikus Koalíció védelmében lemondott parlamenti mandátumáról és beperelte azokat a kormánypárti médiumokat, amelyek zaklatással vádolták meg. A bíróság megállapította, hogy neki volt igaza, és helyreigazításra, illetve kártérítésre kötelezték a médiumokat. Gréczy Zsolt tisztázta magát, újra látható a nyilvánosságban.

A fotók azonban ettől még „önálló életet” élnek azóta is, mert ami egyszer kikerül az internetre, az ott is marad örökre.