Címlap Program Induljunk &#8...

Induljunk “múzsakeresésre”, bauhaus vadászatra, vagy kalandozásra a török kori Pécsen!

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Július 17-től kezdődően minden héten pénteken indulnak a pécsi Tourinform Iroda tematikus sétái. Legyen irodalmi "múzsakeresés", bauhaus vadászat, vagy kalandozás a török kori Pécs városában, az iroda sétái között biztosan találunk kedvünkre valót. Íme a részletek!

Valamennyi túrára a részvételi díj 2500 forint felnőtteknek, diákoknak és nyugdíjasoknak 2000 forint, 6 éves kor alatt pedig ingyenes. Aki felmutatja Tüke kártyáját, csupán 2000 forintot kell fizetnie a 2 órás tematikus túráért.

És hogy milyen a választék? Mutatjuk!

„Pécsi Múzsa” – Irodalmi városnéző séta

Íróink, költőink nyomába eredünk Pécsen! Július 17-én 15 órakor „Pécsi Múzsa” – Irodalmi városnéző tematikus séta indul az Irány Pécs Kft. szervezésében. A séta térítésköteles, a részvétel regisztrációhoz kötött, a részvételi szándékot írásban július 16-án, 17 óráig az [email protected] címen lehet jelezni.

A pécsi Bauhaus – belvárosi séta

Július 23-án 15 órakor A pécsi Bauhaus – belvárosi tematikus séta indul az Irány Pécs Kft. szervezésében. A séta térítésköteles, a részvétel regisztrációhoz kötött, a részvételi szándékot írásban július 22-én, 17 óráig az [email protected] címen lehet jelezni.

Török tükör séta – kalandozás a török kori Pécs városában

Fedezd fel velünk Pécs iszlám örökségét! Július 24-én 15 órakor Török tükör séta – kalandozás a török kori Pécs városában tematikus séta indul az Irány Pécs Kft. szervezésében. A séta térítésköteles, a részvétel regisztrációhoz kötött, a részvételi szándékot írásban július 23-án, 17 óráig az [email protected] címen lehet jelezni.

Az ismeretlen Zsolnayak – Séta a Zsolnay negyedben

Július 31-én 15 órakor Az ismeretlen Zsolnayak – Séta a Zsolnay negyedben tematikus séta indul az Irány Pécs Kft. szervezésében. A séta térítésköteles, a részvétel regisztrációhoz kötött, a részvételi szándékot írásban július 30-án, 17 óráig az [email protected] címen lehet jelezni.

„Pécsi Múzsa” – Irodalmi városnéző séta

Íróink, költőink nyomába eredünk Pécsen! Augusztus 7-én 15 órakor „Pécsi Múzsa” – Irodalmi városnéző tematikus séta indul az Irány Pécs Kft. szervezésében. A séta térítésköteles, a részvétel regisztrációhoz kötött, a részvételi szándékot írásban augusztus 6-án, 17 óráig az [email protected] címen lehet jelezni.

Az ismeretlen Zsolnayak – Séta a Zsolnay negyedben

Augusztus 14-én 15 órakor Az ismeretlen Zsolnayak – Séta a Zsolnay negyedben tematikus séta indul az Irány Pécs Kft. szervezésében. A séta térítésköteles, a részvétel regisztrációhoz kötött, a részvételi szándékot írásban augusztus 13-án, 17 óráig az [email protected] címen lehet jelezni.

Török tükör séta – kalandozás a török kori Pécs városában

Fedezd fel velünk Pécs iszlám örökségét! Augusztus 21-én 15 órakor Török tükör séta – kalandozás a török kori Pécs városában tematikus séta indul az Irány Pécs Kft. szervezésében. A séta térítésköteles, a részvétel regisztrációhoz kötött, a részvételi szándékot írásban augusztus 20-án, 17 óráig az [email protected] címen lehet jelezni.

A pécsi Bauhaus – belvárosi séta

Augusztus 28-án 15 órakor A pécsi Bauhaus – belvárosi tematikus séta indul az Irány Pécs Kft. szervezésében. A séta térítésköteles, a részvétel regisztrációhoz kötött, a részvételi szándékot írásban augusztus 29-én, 17 óráig az [email protected] címen lehet jelezni.