Címlap Szórakozás Még a hacacár...

Még a hacacáré sem jön össze Pécsen?

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ötmilliárdos bulikampányt indít a kormány, hogy erősítse “az összetartozás-érzést” – írtuk meg pár hete, most pedig már megvannak a részletek is.

A közösségi élet újraindulásával az augusztus végétől október végig tartó kilenchetes időszakban ingyenes, országos koncertsorozat indult – közölte a kormányszóvivő.

Szentkirályi Alexandra azt mondta:

“az Őszi Hacacáré elnevezésű ingyenes koncertsorozat elindításának egyik fő célja az “összetartozás közös megünneplése”,

amit hosszú elzártság után újra személyesen, együtt lehet megtenni. Szerinte ez “remek alkalom” arra is, hogy a zenészek és a közönség újra egymásra találhassanak.

A tervek szerint a 130 állomásos rendezvénysorozat helyszínenként két előadóval nyújt majd koncertélményt. De nem Pécsett – egyelőre ugyanis nem találtunk pécsi programot.

Olyan előadók csatlakoztak a programhoz, mint például Charlie, Király Viktor, Vastag Csaba, a Neoton, a Beatrice, Ákos, a Margaret Island és a Tankcsapda. Viszont a sztárok koncertjei előtt helyi fellépőket is hallhat majd a közönség, továbbá a helybeli vendéglátósok, termelők is megjelennek majd a rendezvényeken – magyarázta a kormányszóvivő.

A programot IDE KATTINTVA lehet követni, a szervezők szerint pedig ez folyamatosan frissül!