Megmenekült a Fishing on Orfű, jövőre biztosan lesz buli!

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Augusztus 14-én, a hajnali órákban zárult le a Fishing On Orfű támogatási és jegyvisszaváltási programja, aminek a keretén belül a lelkes rajongók és Fishing fanok dönthettek arról, hogy visszakérik vagy inkább a jövő évi fesztiválba invesztálják jegyük árát, amikért cserébe természetesen ajándékokat kapnak a szervezőktől. A mindenkit foglalkoztató kérdés, hogy lesz-e elég pénz jövőre a 2021-es Fishing On Orfűre most választ adtak a fesztivál szervezői Facebook oldalukon:

 

Kedves közönségünk, drága Fishingesek! Az van, hogy megcsináltuk, MEGCSINÁLTÁTOK!!!!Még várjuk a pontos adatokat, de az már most látszik, hogy a segítségetekkel sikerült jelentősen enyhíteni a soktízmilliós deficitünket és már nincs veszélyben a 2021-es Fishing on Orfű!!! ❤ ❤ ❤

Idén ugyan a pandémiás helyzet miatt ugrott a Fishing, de ha jövőre sikerül végre magunk mögött hagynunk ezt az alattomos járványt, akkor immáron biztosan megrendezésre kerül a 2021-es Fishing On Orfű fesztivál.

Ezzel a hatalmas közösségi támogatással úgy néz ki, hogy sikerül az orfűi fesztiválnak túlvészelnie ezt a terhes időszakot. Akik támogatták a rendezvény jövőbeni sorsát, azokat biztosítja a rendező brigád arról, hogy:

“Jelenleg gőzerővel azon munkálkodunk, hogy a támogatási ajándékok szépen rendben elkészüljenek, hogy aztán becsomagolhassuk őket és minden támogató megkaphassa a neki járó pakkot legkésőbb szeptember végéig.”

Hirdetés
Előző sztori

Hajlandó egymás szemébe nézni a pécsi alpolgármester és a színház direktora a kameránk előtt!

Következő sztori

Könnyek közt kért segítséget a kilakoltatás előtt álló rákos pécsi édesanya

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Live Pécs rádió
Rádió 1