Címlap Szórakozás „Rákenr...

„Rákenroll tinilányoknak” – ezzel lepik meg a pécsieket a Város Napján idén!

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Mondhatni rendhagyó lesz Pécs születésnapja, vagyis szeptember 1. Az első különlegesség, hogy nem kisebb személyiség, mint a város polgármestere vállalta magára a rikkancs szerepét, és sajátos, laza, ingújjas videóban invitálja a pécsieket a Város Napjára.


A második különlegesség, hogy idén a Széchenyi téren zenél majd az L1 zenekar, ami önbevallása alapján „Rákenroll tinilányoknak”. Hogy ez mit is jelent, azt itt meg lehet nézni:


Amiért talán önkéntes promótálónak állt Péterffy Attila, az inkább az est „sztárzenekara”, a Hooligans lehet – ami határozottan jobb választásnak tűnik Delhusa Gjon-nál, akivel a tavalyi Pécsi Napokon lepték meg a várost a szervezők.

A Város Napján, szeptember 1-én reggel 8-tól ünnepi szentmise köszönti Pécset a Székesegyházban, 10 órától lesz a szokásos ünnepi Közgyűlés, majd 19 órától a Pannon Filharmonikusok adnak ingyenes koncertet a Kodály Központban.

A tinilányok kedvence este 20 órától melegíti majd a közönséget a Széchenyi téren, és őket követik a huligánok 21:30-tól. A koncertek ingyenesek.

(Borítókép forrása: Hooligans közösségi oldala)