Címlap Tudomány Ufóbázist tal...

Ufóbázist találtak az Antarktisz partjainál?

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egy ufóbázist találtak az Antarktisz partjainál a Google Earth-ön, ami azt bizonyítja, hogy földönkívüliek vannak itt a Földön – írja a life.hu az Express alapján.

Titokzatos víz alatti építmény

Egy ufóvadász úgy véli, hogy megtalálták a bizonyítékot arra, hogy a földönkívüliek igenis itt élnek köztünk a Földön. Egy népszerű összeesküvés-elmélet csatornára feltöltött videó egy titokzatos jelenséget mutat be az Antarktisz partjaitól mintegy 180 kilométerre. A felszín alatt egyenesek sora található, amelyek merőlegesen kapcsolódnak egymáshoz.

A videó leírásában ez áll:

Az Antarktisz partjaitól 180 km-re lévő hatalmas víz alatti szerkezeten többek között hatalmas falak láthatók. Tegyük fel, hogy ez a hatalmas szerkezet egy hatalmas ősi település vagy bázis maradványa, amely ma már víz alatt van, de ki építette meg évezredekkel ezelőtt?”

Sokan kétkednek

A prominens ufóvadász Scott Waring szerint egyértelmű, hogy ez egy földönkívüli bázis bizonyítéka. Szerinte a bázison van hely egy űrhajónak és egy hangárnak is. Sok kutató szerint viszont csupán a Google Earth egy renderelési problémáját látjuk, és ezek a fura vonalak a valóságban nem is léteznek.

(Fotó: Behind The Scenes)