Ulrik

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

146-tal száguldott, piroson is átment a pécsi Fittipaldi

Egy gépkocsivezető 146 km/h-val száguldozott Pécsett, és még a tilos jelzésen is áthajtott. A rendőrség egy 350 ezer forintos csekkel honorálta a legkevésbé sem veszélytelen mutatványt.

Hirdetés

A sebességtúllépések és a közlekedési balesetek visszaszorítása érdekében a rendőrség rendszeresen végez sebességellenőrzést. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai május 31-én délután is így tettek, amikor elcsípték a pécsi Fittipaldit.

A gépkocsivezető majdnem megtriplázta a megengedett sebességet, ugyanis a megengedett 50 km/h helyett 146 km-/h-val közlekedett, amikor a sebességmérő műszer felvételt készített róla Pécsett, a Siklósi úton.

A száguldó sofőrt a forgalomirányító fényjelző készülék sárga, majd piros jelzésre váltása sem sarkallta arra, hogy lassítson.

A rendőrök a tetten ért járművezetőnek összesen 350 000 forint közigazgatási bírságot szabtak ki, illetve 16 büntetőpont is járt a jogsértésekért.

Hirdetés

Előző sztori

Forradalmi vakcinát tesztelhet hamarosan a PTE!

Következő sztori

Pécs is áldozata volt a száz évvel ezelőtti csonkításnak

Legutóbbiak innen: Videó