Bravúr: a Jobbikos pedofil-ügyben is sikerült a Fideszt szidnia Jakab Péternek

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Gyermekpornográfia miatt tartóztatták le a Jobbik gyulai képviselőjelöltjét, aki a 2019-es önkormányzati választáson indult.

Egy tizenéves tanítványával történtek miatt került a nyomozók látókörébe a volt jobbikos képviselőjelölt – írta meg részletes cikkben a Blikk. Pár hete 8-10 civil ruhás rendőr jelent meg az egykori jobbikos H. László házánál, ahonnan egy laptoppal távoztak. A lap szerint

egy 10 év körüli tanítványa vádolta meg közeledéssel a karateedzőként dolgozó férfit, a szülők értesítették a rendőrséget.

Szemtanúk szerint László rátámadt a rendőrökre – írta a lap, amelynek heyi források azt állították: nem ez lehetett az első ügye a férfinak.

Az egyik ilyen forrás szerint az ő

“a fia már a kilencvenes években azzal érkezett haza az első karateedzéséről, hogy nem szeretne többet ‘Laci bácsihoz’ járni, ugyanis fogdosta a combját”. 

A Jobbik elnöke, Jakab Péter végül reagált az ügyre, és igazán bravúros módon sikerült most is a Fideszt ekéznie.

A Facebookon azt írta Jakab:

Mit szólok ahhoz, hogy egy volt gyulai jobbikost pedofil vádakkal gyanúsít a rendőrség? Pont azt, amit minden normális ember. Ha tehetném, letépném a tökét

– közölte a jobbikos politikus, és hozzátette, “miután erre a jogszabályok nem adnak lehetőséget, jöhetne a Jobbik által évek óta javasolt kémiai kasztrálás. De mivel a Fidesz ezt is elutasítja, így marad a jelenlegi, többéves késéssel elfogadott pedofiltörvény, és a remény, hogy – ha a vádak igazolást nyernek – nem ússza meg ez az aberrált annyival, mint a fideszes Kaleta”

Előző sztori

Hihetetlen: a kormányközeli Nézőpont szerint Karácsony gyenge!

Következő sztori

Kétszer annyi prémiumot kapott a pécsi, önkormányzati cégvezető, mint Müller Cecília!

Pécs Aktuál rádió
Best FM rádió
I Love Pécs rádió
Rádió 1