Címlap Arc Egyre zavaros...

Egyre zavarosabb, ellentmondó nyilatkozatokat tesz a brüsszeli szexparti szervezője!

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Kiderülni látszik az is, hogy hiába tagadta, tényleg körözik Lengyelországban David Manzheley-t, a Szájert lebuktató szexorgia szervezőjét.

Az Azonnali mutatta be akkurátus pontossággal, hogy milyen ellentmodások vannak a brüsszeli szexparti szervezőjének egyre csak szaporodó nyilatkozataiban. A buli több részlete is úgy került nyilvánosságra, hogy a szexparti szervezője, egy David Manzheley nevű doktorandusz több lapnak is nyilatkozott. Ezért nem mindegy, hazudott-e és ha igen, akkor mekkorákat.

David Manzheley először azt mondta, nem emlékszik Szájerre; sok szakállas férfi volt jelen a bulijában és nem ismerte Szájert. Később viszont már azt mondta, hogy egy szakállas férfi – Szájer – beszélt neki arról, hogy maga is szexpartit szervezne december közepére. Majd egy másik nyilatkozatában már arról beszélt, hogy négy lengyel PiS-es politikus és kilenc fideszes politikus is rendszeres vendége az általa szervezett partiknak.

Szájer meneküléséről is több verziót adott elő

Először azt mondta, fogalma nincs semmiről, mert ő éppen szexelt egy másik szobában és meztelen volt. Majd azt, hogy Szájer valóban megpróbált meglépni az ablakon keresztül, de mivel a lakás a második emeleten van, visszamászott és a rendőrök a lakásból vitték el. Ez azonban ellentmond az utcán elfogott, vérző kezű S. J-ről szóló híreknek és a brüsszeliügyészség közleményének is – hívja fel a figyelmet a lap.

Az Onet, egy lengyel “ellenzéki lap” szúrta ki, hogy

Lengyelországban 2019 óta csalás miatt köröznek egy ugyanilyen nevű fiatalembert.

Manzheley a lapnak tagadta, hogy róla lenne szó, állítása szerint a családja Belgiumban él. Ő a hírek szerint 29 éves, a körözött személy 1984-es születésű, azaz 36 éves. A férfit a 444 is elérte, Manzheley nekik is azt mondta, hogy 29 éves, és azt állította, hogy a körözésben szereplő egyik adat sem igaz rá, a szülei nem lengyelek és nem úgy hívják őket. Manzheley szerint azért próbálkozhatnak ilyennel a lengyelek, mert a lengyel igazságügyi minisztérium egyik jobboldali vezetője is a törzsvendége, ami kínos a helyi kormánypártnak – írja az Azonnali.

Tényleg körözik

Az Onet azonban Manzheley több ismerősével is kapcsolatba került, akik

megerősítették a lapnak, hogy a brüsszeli szexparti szervezője és a Lengyelországban körözés alatt lévő fiatalember ugyanaz a személy, ahogy azt is megtudták tőlük az újságírók, hogy a magát doktorandusznak kiadó Manzheley a középiskolát se végezte el.

Az Onet információi szerint Manzheley magát Izraelben jogi diplomát szerzett ügyvédnek kiadva is követett el csalásokat Lengyelországban. A lap úgy tudja, a lengyel rendőrség információi szerint is Belgiumban tartózkodik a körözött Dawid Manzheley.

A teljes cikket IDE KATTINTVA lehet elolvasni.

(via Azonnali)