Címlap Arc Fizetett hird...

Fizetett hirdetésben ütögeti saját vállát is Péterffy Attila!

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Önmagát is alaposan, ámde szerényen megdicsérte Péterffy Attila azok után, hogy szerinte „minden ízében pécsi megoldással” sikerült megoldani a pécsi kukás sztrájkot. Ilyeneket írt például önmagáról, hogy „Magam is részt vettem minden egyes egyeztetésen” és „Én a céges világból érkeztem, legalább száz alkalommal folytattam le ehhez hasonló tárgyalásokat, nekem ezek természetes közegnek számítanak.” Mindez azt sugallja, hogy nem történt itt semmi extra, a polgármester személyes aurája és rutinja ezt is kezelni tudta.

Minden ízében budapesti pécsi

A pécsi szemétszállítók ideiglenes meggyőzésének eszközei kísértetiesen hasonlítanak egyébként arra, amit korábban Budapesten ajánlottak az ottani sztrájkolóknak

– így kérdéses, hogy mennyire tekinthető ez a mostani „minden ízében pécsi megoldásnak”.

A fővárosban ugyanis „a hulladékgazdálkodási és a köztisztasági közszolgáltatásban dolgozók, illetve az azokat közvetlenül kiszolgáló területek dolgozói egyszeri bruttó 200 000 Ft/fő összegű rendkívüli rezsitámogatást kapnak. Emellett a Budapesti Közművek minden nem vezető beosztású dolgozója részére bruttó 120 000 Ft/fő összegű karácsonyi jutalmat fizet 2022 decemberében”.

Pécsett csaknem fillérre ugyanennyit kapnak majd a szemétszállítók, a részletekről itt írtunk bővebben, összegekkel, és belső levéllel:

Érzékeny típus lehet

Igen érzékeny lehet arra Péterffy Attila, hogy mi jelenik meg róla a nyivánosságban, és ezt szeretheti is megmondani. Erre egy minapi esetből következtettünk; persze lehet, hogy nincs igazunk. Akkor

a polgármester nyilvánosan, írásban szólt be egy baráti „független újságírójának” aláírt kommentben (!!!), mert nem tetszett neki a róla készült „cikk”. Természetesen „az újságíró” levonta a konzekvenciákat, ki is törölte a polgármester által kifogásolt részt a „cikkéből” és még elnézést is kért

– biztos, ami biztos.

Ilyen hibák biztosan nem fordulhatnak elő akkor, ha az ember önmagát promózza; így az lehet a tanulság, hogy jobb ezt a munkát nem másra bízni!