Címlap Arc Kiléptetné az...

Kiléptetné az EU-ból Magyarországot az exjobbikos Volner Pál – Huxit néven folytatják

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

– A Volner Párt életének első, másfél éves szakasza a mai nappal lezárult. A jövőben – jelezve következő, nagy célunkat – Huxit Párt néven folytatjuk tovább – jelentette be Volner Pál.

“Legfontosabb célunk, hogy elérjük Magyarország kilépését az Európai Unióból. Európának három meghatározó kulturális pillére van: a görög, a római és a keresztény kultúra. Az Európai Unió nyugati államai azonban úgy döntöttek, elszakadnak ezektől és áttérnek egy új, a szélsőséges liberalizmus eszméinek alárendelt, önpusztító korszakba. Fokozatosan felszámolják Európa népeinek nemzeti önrendelkezését és létrehoznak egy nemzetek feletti birodalmat: az Európai Egyesült Államokat. Ennek képviseletét a baloldal vezetője nyíltan fel is vállalta. Nemet kell rá mondanunk!”

– indokolta Volner a pártja nevének megváltoztatását.

“Az Európai Unió nyugati országai tévúton járnak. Európa erejét az erős és szuverén nemzetállamok sokasága adja, melyek felszámolása nem erőt, hanem hanyatlást eredményez. A nyugati országok megpróbálják ráerőszakolni Magyarországra a saját országaikban látványosan megbukott liberális modellt. A munkaerő pótlását nem a fiatalokat segítő családpolitikával, hanem a migránsok betelepítésével kívánják megoldani. Európa valódi hagyományait lábbal tiporva ma már nem a bölcsességet, az erőt és a szépséget állítják középpontba, hanem a devianciát” – sorolja döntésének okait a politikus, aki meglehetősen hosszan fejtegeti tovább, miért lett Huxit a pártja neve.

A teljes posztja ITT olvasható el.