Címlap Politika Így jobb? Mom...

Így jobb? Momentumos lett a Jobbik volt alelnöke

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Stummer János, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának volt elnöke és a Jobbik volt alelnöke belép a Momentumba – jelentette be Gelencsér Ferenc pártelnök-frakcióvezető, Bedő Dávid frakcióvezető-helyettes és maga Stummer János.

Jövök, mert úgy látom a Momentumban megértették, hogy ennek az országnak a jelenéről és jövőjéről csak őszintén lehet és érdemes beszélni. Ebben a közösségben látják, hogy asztalcsapkodás helyett valódi kormányképességet kell építeni

– mondta Stummer, aki szerint a Momentumban az a célja, hogy az elmúlt másfél évtizedben megszerzett tapasztalatait a lehető legmegfelelőbb helyen kamatoztassa.

A videóban azt mondják, a kormányváltás nehéz és hosszú folyamat, és a Momentum nem fog hazudni a választóknak, szemben rengeteg szemfényvesztő, populista politikussal.

Stummer áprilisban kihívta Jakab Pétert a tisztújításon, de veszített, utána ki is lépett a pártból, Jakab Péter pedig megbukott, nyáron megalapította a Nép Pártján elnevezésű szervezetet.