Címlap Arc Lehülyézett k...

Lehülyézett képviselő: Nonszensz, hogy utólag bábozza el a „jóváhagyást” a városvezetés!

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Sikerült elérnünk és beszélnünk azzal az ellenzéki önkormányzati képviselővel, akit egész egyszerűen lehülyézett kedden mindenki előtt Pécs gazdasági alpolgármestere, a beszólást pedig közvetítette a televízió is. Az esetről részletesen ebben a cikkben írtunk, videóval együtt:

Barkóczi Csaba egy pályázatot kifogásolt, illetve azért kritizálta a városvezetést, amiért azok szerinte megszüntettek egy addig évekig jól működő járda- és útfelújítási programot. Most pedig egy új pályázatból ki is hagynák a Móricz Zsigmond teret, vagyis a terület rendezését. Barkóczi mindezek miatt azt kérte, szavazzon a képviselő-testület a módosító javaslatáról, amely szerint az érintett tér is kerüljön be a programba. Ezek után hülyézte le Ruzsa Csaba, mert álláspontja szerint ez már egy beadott pályázat volt, vagyis folyamatban van, nem lehet módosítani. Azaz: fölösleges is lett volna a módosító javaslat ezzel kapcsolatban. 

Bábozás utólag

– Lassan három éve tapasztaljuk, hogy

a baloldali városvezetés teljesen hülyének nézi a pécsieket és az önkormányzati képviselőket, még a baloldaliakat is.

Ezt mások is észrevették már, nem véletlenül vannak óriási belháborúk, belső botrányok majdnem két éve a városvezetés körül: végül többen is kiléptek, távoztak; a többieket sikerült megvenni, vagy elhallgattatni, azóta nyomják a gombot csöndben – mondta érdeklődésünkre Barkóczi Csaba. – Mi azonban

szóvá tesszük a hibákat, és rávilágítunk a sumákolásra. Ezt nehezen viselik el, és ha megtehetnék, azt a maradék pár percet is elvennék tőlünk, amit még beszélhetünk. Ebben a helyzetben fogalmaztam meg kritikát egy rosszul kitalált programról, amelyről előzetesen senkivel nem egyeztettek. Ezért is lett rossz.

Most pedig utólag akarták jóváhagyatni azt, amit már rég elindítottak – ez nonszensz. Utólag bábozzák el a ‘jóváhagyást” – magyarázta a képviselő.