Jusztina

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Manökennek szólítják a pécsi edzőt, aki a szülei unszolására állt kamera elé

/

A 25 éves Tar András dolgozott már Párizsban, Milánóban, Firenzében, és hónapokig Isztambulban is. A Pécsett élő srácot az az ügynökség fedezte fel évekkel ezelőtt, amelyhez Palvin Barbara is tartozik. Bár sokan álmodnak erről a munkáról, ő nem itt érzi magát igazán otthonosan – a szentlőrinci focicsapatnál erőnléti edző, továbbá dolgozik egy pécsi konditeremben is.

Pontosan úgy kezdődött a sztori, ahogy sok fiatal esetében szokott. Jött egy levél egy ismeretlen cégtől a neten, amelyben fotózásra invitálták Andrást.

– Tizenhét–tizennyolc lehettem, amikor a közösségi oldalon keresztül megkerestek – mesélte a Pécs Aktuálnak a harkányi születésű, de Pécsett élő Tar András. – Nem vettem komolyan, nem érdekelt a modellkedés.

Édesanyámék viszont nagyon nyomták,

hogy érdemes lenne kipróbálnom. Így aztán kicsit utánanéztem a dolgoknak, kiderült, hogy ez egy komoly ügynökség, Palvin Barbara is oda tartozik.

Hirdetés

Tar András

Belevágott, s hamar rájött, hogy bár ez nem az ő világa, azért vannak benne olyan pozitívumok, amelyek miatt kár lenne kihagyni. Részt vett fotózásokon, forgattak vele reklámfilmeket, megfordult divatbemutatókon.

– Gyorsan kiderült számomra, hogy ezzel a munkával elég jól lehet keresni. Csináltunk például egy kétnapos fotózást, ami után annyit kaptam, mint más egy havi munkája után. Ráadásul az is tetszett, hogy lehet utazgatni. Dolgoztam közel három hónapot Isztambulban, voltam Párizsban, Milánóban, Firenzében. De nem itt éreztem magam igazán otthonosan – vallotta be András.

Mással foglalkozik, de nincs teljesen parkolópályán a modellkedés

– Egy éves tapasztalat van a hátam mögött erőnléti edzőként. Erre pedig nagyon büszke vagyok. Tavaly kaptam meg a diplomámat, a Testnevelési Egyetemen végeztem humánkineziológia szakon, azóta a szentlőrinci labdarúgócsapatnál vagyok erőnléti és rehabilitációs edző. Imádom a munkámat, a legjobb döntés volt az életemben, hogy ebbe belevágtam. Emellett az egyik pécsi funkcionális edzőteremben is dolgozom, egyéni képzéseket tartok – mondta András, hozzátéve, hogy a modellkedéssel sem hagyott fel, ha van munka, és be tudja illeszteni a programba, akkor elvállal felkéréseket.

A szentlőrinci focicsapatnál például a kapusedzőnk gyakran Manökennek szólít. Abszolút nem zavar, tudom, hogy csak poénnak szánjamesélte nevetve az erőnléti edző.

András még csak 25 éves, előtte az élet

– Én ugyanolyan egyszerű srác vagyok, amilyen voltam. Persze ez nem mindenkinek sikerül, nagyon sokan képzelik azt rögtön magukról, hogy ők a világ legjobb pasija vagy éppen nője. Nem mindegy, milyen az ember személyisége! fogalmazott a 25 éves András.

Ha nem jött volna a modellkedés, lehet, hogy még most is a meccsekre készülne

András ovis kora óta focizott, tizenkét–tizenhárom évesen került Pécsre előbb a PVSK-hoz, majd a PMFC-hez. Aztán Kozármislenyben már a felnőtt keret tagja volt. Körülbelül ekkor jött az életében a modellkedés.

– Úgy érzem, NB III-as, NB II-es szintnél magasabbra nem vihettem volna, szóval nem lettem volna nagy focista – mondta András.

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon

Hirdetés

Előző sztori

Komló örül: újjászületett a Petőfi tér és környéke!

Következő sztori

Nem indít Szijjártó jachtozása miatt vizsgálatot az Országgyűlés

Legutóbbiak innen: Arc

bool(false)